ya burdan birşey götürmenize gerek yok ki zaten şampuan filan en fazla 100ml filan izin veriliyor ki onda da valizini açma durumları olabilir. Orda CVS magazaları var ki benim bildigim kadarıyla olmadıkları yer de yok. Her türlü sampuam diş macunu makyaj malzemeleri filan ucuz ama öyle elektronikte oldugu gibi yarı yarıya değil. Şampuanlara örnek verecek olursak 4-5 dolar civarıydı. Yani Tr ile aynı fiyata geliyordu tabi ordaki kazancınıza göre bu para ucuz kalır (: Bir bayan arkadaş kuaför olayını sormuş. Sen bir amerika ya git ordaki kızları gör sonra türkiye ye geldğinde kuaföre gider misin bir daha merak ediyorum. Çok rahat insanlar süslenmek püslenmek hiç işleri olmuyor (özellikle Boston öyleydi). Gecelikle dışarı cıkıp alışveriş yapanlar vs vs vs. Kuaförler orda cok pahalı (en dandik en kalitesiz sadece erkekler için saçı makineye vurma 15 dolardan başlıyordu). Bayanlar için minimum 50 dolar gibi bir fiyat başlangıcları vardı yanlışım yoksa. ben kızarkadaşımla gitmiştim (eski kızarkadaşım oldu gerçi artık), ondan biraz biliyorum ruj filan fiyatları normaldi. Parfümler tr ye göre ucuz marka bazında düşünürseniz. Ama dedigim gibi sıvı şeyleri ucağa sokmanız da zor.Yani ordan buraya 10larca parfüm filan sokmayı düşünmeyin
Kısacası kozmetik ürünlerinde ordaki kazancınıza göre cok ucuz oldugun görürsünüz ama tr ye vurdugunuzda fiyatı hemen hemen aynıya gelecektir. Ama unutmayın türkiye de 15-20 ytl için 1 gün calısmak zorunda kalıyorsunuz ama orda 1 saatte kazanıyorsunuz bu parayı (: