Work and Travel
Toplam 57 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: amerikada kozmetik...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar,normalde o kadar ucuz deyil hicbirsey amerikada onemli olan nerden alacagini bilmek, ben cok ucuza parfumler felan aldim ve make up mazemeliri cesitli, cild bakim urunleri alanlari gordum cok ucuza ama normal jvc, walmart gibi magzalardaki fiyatlar bile cok daha pahaliydi. Bunun icin cevredeki magzalari arastirip uygun indirime giren urunleri almak cok avantajli oluyor..
    ikincisi benim gordugum kadariyla victory mazalari her kosebasinda olmasada her mall'da yada outlet centerlerde var.arkadasimiz outlet center varmi diye sormus..Indirimleri takip ettiginiz zaman zaten hersey cok uygun fiyata geliyor
    ucuncusu ise dute-free magzaalrimi yoksa amerikadan mi almak daha uygun? Bence ameriakdaki magzalar cok daha uygum ama,indirimlerden faydalanarak alirnisa,bazen dute-free shop larda indirim yapiyor gecen gun
    ingilterede yuzde %40 indirm yapmislardi bircok urune, bana gore ameriakdan cokdaha ucuz gibi geldi urunler...

birde su konuya deginmeden edemedim bir erkek olarak ERKEKLER icin mutlaka ama mutlaka jolenizi goturmeyi unutmayin ameriakdaistediginiz JOLE yi bulmak cok ama cok zor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı yahoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde su konuya deginmeden edemedim bir erkek olarak ERKEKLER icin mutlaka ama mutlaka jolenizi goturmeyi unutmayin ameriakdaistediginiz JOLE yi bulmak cok ama cok zor
    Ben jöle götürdüm biraz büyük bişe 3-4 ay idare etsin diye. 1/4ünü anca kullanmışımdır. Yani orda hiç dikkat etmiyosun jöleymiş giyimmiş. Biyerden sonra bırakıyosun artık. Uğraşılmıyor
    Keza traş köpüğü de öyle. 2 kişi kullandık bitiremedik.
    En çok lazım olan diş macunu (dişlere dikkat edenler için) ve şampuan. Özellikle mentol aromalı şampuanlar sıcaklarda mükemmel oluyo

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)