bu sene konsolosluga gıtmeyecek olanlar varmı acaba avantaj ve dezavantajlarını degerlendırelım dıyorum ben hanı sadece evraklarmı gıdecekmıs neymıs hı?
bu sene konsolosluga gıtmeyecek olanlar varmı acaba avantaj ve dezavantajlarını degerlendırelım dıyorum ben hanı sadece evraklarmı gıdecekmıs neymıs hı?
Eger vize almana engel teskil edecegini dusundugun ozel bir durumun yoksa; yani konsolosluk gorevlisine anlatman gereken bence cok daha pratik olacak. Ben de ayni sekilde yollayacagim formlari. Senin formlarin onlara geldiginde zaten kafalarinda vermis oluyorlar sana vizeyi. Daha onceki senelerde de almis olmandan oturu. Bir sikinti cikmayacagini umarim![]()
2007 de gidenlerde dahil mi bu konsolosluga gitmeden vize almaya??
valla onu bılmıyorum amam ıyı olacak sanırım yanı reel bır kısılık oldugumuz ıspatlandı parmak ızımız alındı sımdı sade evrak ıdecek ever notlar ıyıyse aldık demektır hadı hayırlısı
2007 mayisina kadar Ankara ve Istanbul' daki konsolosluklardan vizelerini almis olan, Kisisel bilgi ve medeni hallerinde bir degisiklik olmayan ve ayni vize turune basvuracaklar icin gecerli arkadaslar.![]()
çok güzel bir uygulama ben de ayın sonuna kadar evraklarımı bu yöntemle göndereceğim![]()
22 Mayıs 2007 ve 22 Mayıs 2008 de aldım vizeleri. Bu sene belge mi göndericem?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Her iki sene de İstanbul'da girdim ama şirketim bana bu olaydan bahsetmedi. Geçen sene de gittim görüşmeye.
Sıra beklemk çok sıkıcı oluyor. Cep telefonunu da alıyorlar zaten, zaman geçsin diye laklak da yapamıyoruz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks