Yetgin ilk sana alacağım bileti söz veriyorum. Ömrümü yedin da!![]()
Yetgin ilk sana alacağım bileti söz veriyorum. Ömrümü yedin da!![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
arkadaşlar gerçekten fiyatlar,kontenjan vs. belli oldu mu_?
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
Eger belli olmadiysa on kayit benzeri bir sey yapilacakmi ?? gecen yil bi isim yazdirma olayi olmustu sanki onceden..
Ben az önce aldım biletlerimi..Delta'dan Utah'a gidiş-dönüş, sigorta da dahil 1227.90$'a aldım.
Adana-İstanbul-New York-Salt Lake City şeklinde aktarmalı uçuşlarım..
hayırlı olsun ne diyelim..ama sanki pahalı degilmi o biraz yaa...
Adana aktarması da olunca fiyat artıyor..Direk İstanbul'dan olsaydı 1000 doların altına düşüyordu..Ha bir de sigorta var..Daha önce uçuş değişikliğinden ağzımız fena yanmıştı..65$ a sigorta da aldık herhangi bir soruna karşı..Fiyat çok uygun geldi..Geçenlerde bu biletin fiyatı 1500$ a kadar çıkmıştı.
hadi ya neyse bn direk istanbul newyork yapmayı dusunuyorum.ondan sonra buluruz yolumuzu nasil olsa.ama biz senin kadar hızlı alamayız vize alma konusunda cünkü son sınıfım ve 19 subatta ta gidecem daha...
www.orbitz.com dan aldım..Şu aralar delta biletleri çok uygun..
tmm saol bi bakim bende..
Bileti direk www.delta.com dan da kontrol ettim..Ordan zaten adana başlangıçlı olmuyor ama istanbul-salt lake dediğimde çıkan fiyatla orbitz'de istanbul-salt lake dediğimde çıkan fiyat aynıydı..Arada 2-3 dolar fark vardı sadece
hayırlı olur inşallah biletin
www.expedia.com 'a bakabilirisniz . Alaska Airlines ile ayni fiyata bulmustum . Ama bazen farklilik gosterebiliyor . En azindan tum firmalarin fiyatlarini gorerek ayni tarih icin fikir edinebiliyorsunuz .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
arkadaslar bende gecen sene en uygun fıyatla ucak bıletı alanlardanım...
ıstanbulda sdc den almısdım 590euroya gıdıs donus newyork-istanbul...
hemde 8 mayısda almısdım...
oyusden acele etmeyın derım..
bıde turkishwat bıletlerını bekleyın..![]()
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
arkdaşlar ben acentda çalışyrum fiyatlara bakıyrum arada mesela 6 jun gidiş 15sep dönüş ıst nyc baktım bugün bilgniz olsun diye
klm:878 eur
delta:840
air france:720
luft:800
alitalia:777
thy:920
ama en mantıklısı girip havayolunun sitesinden almak,boşyere acentaya hizmet bedeli ödemeyin,bide ist dışındaki arkdaşlar uçusunuzu ist dan gidceniz yere alın memleketnizden özel havayollrıyla ist çok daha ucuza gidersniz
Bu şekilde bir genelleme yapmak imkansız..Bu sene ilk defa gidecem doğrudur ama 3 senedir her yaz Amerika'dan kız arkadaşım buraya geliyor ve bilet alırken onlarca siteden onlarca kez kontrol edip öyle alıyoruz biletleri ve ilk gelişinde priceline.com diğer iki gelişinde de orbitz.com u kullandık.
Az önce orbitz'den belirttiğiniz tarihlerde ist-jfk roundtrip bilet baktım ve aktarmasız direk uçuşlarda çıkan fiyatlar şu şekilde.
Delta: 933$ = 728€
THY: 1440$ = 1123,89€
United Airlines: 3819$ = 2980,65€
Bunlar direk uçuşlar.Dikkat ederseniz farklar büyük..Kiminde pahalı kiminde ucuz..Sizin verdiğiniz fiyatlarla orbitz fiyatları arasında en uygunu delta görünüyor ve aradaki var 100€ nun üzerinde.
Bir de Avrupa aktarmalı gitmek isterseniz bu tarihler için bilet fiyatları 866$ a yani 676,21€ ya kadar düşüyor.
Direk havayolundan almak bazen avantajlı bazen dezavantajlıdır..Aynısı acenta için de geçerlidir..Ben yaklaşık 3 aydır gideceğim yere olan bilet fiyatlarını takip ediyorum ve gerçekten çok ucuza aldığımı düşünüyorum.Bir ara 1500$ a kadar çıkmıştı aynı biletin fiyatları..
Ayrıca orbitz.com un çok güzel bir uygulaması var..Seyahat tarihine kadar bu bileti benden daha ucuza alan olursa (yine orbitz.com dan tabi) seyahat sonunda aradaki farkı iade ediyorlar..![]()
ama benim yazdıklarımın içinde acenta komisyone felanda war senin orbitzden ucuza alman gayet doğal,ben zaten genelleme yapmadım bugün baktığım fiyatlar akşama bile değişir bu fiyat![]()
suan american airlines fiyatları çok daha düşük, bi check edin derim...
ya beyler şimdi genelde 650eurodan başlıyor deniyor ama
herşey dahil mi yoksa vergiler falan da eklenecek mi?
bir de bileti martın başında ayırtırsak biletin parasını ne zaman vermemiz gerekecek? hemen mi yoksa uçuştan bir ay önce falan mı?
arkadaslar gecen sene en sonlara alan kisi benm
yani en pahali olan biletlerden birini benm almis olmam lazm
aldigim fiyattata 750 euro idi gidis tahimde hazran 27ydi
buna gore hesab edin iste
S-pectacular
Buyuk ihtimalle vergiler dahil fiyattir . Su an icin 517 eur AirFrance gormustum hersey dahil . Cok uzun sureli rezervasyon yapmiyor sirketlerin kendi siteleri . Ortalama 1 hafta icinde odersin , kesin degil tabiki . Eger acentalardan alirsan taksit imkanin da olur . Mart ayinda acentalari gezersin , sirketlerin kendi internet sitelerine bakarsin birde danisman firmanin buldugu ucaga bakarsin hangisi avantajli ise onu secersin .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
acentadan alacak olanlar vizeye girmediyseniz gidiş-dönüş tarihlerinzi bi acentaya belirtin zaten uçuş yaza olduğu için opsiyonda werir,fiyat değişmeden yeri tutmuş olursnuz
Merhaba arkadaşlar,
bu yaz connecticut a gideceğim.iş kabulüm geldi ...en geç martın ilk haftası gibi de vize görüşmesine gitmeyi planlıyorum.Şimdiden uçak bileti bakmaya başladım ...yardımlarınız için teşekkürler ...çok şey öğrendim burdan...danışmanım nisan gibi delta nın wat öğrencilerine ucuz bilet sattığını söylemişti...ne kadar doğru bilmiyorum...bi de turkishwat ın temin edeceği biletleri kredi kartı kullanamıyorsak sadece nakit alabileceğiz sanırım...bunun için istanbulda olmamız mı gerek?
hersey dahıl 20 haz 20 eylul 600 euraoya newyork vardı son baktıgımd
bok vardı keşfettiniz şu kıtayı..şimdi uğraş dur vize ,uçak bileti vs..
turkish wat bende bu ucuza ucak biletini merak ediyorum ... kremkaramel in sordugu üzre kredi kartı kullanamıyorsak ödeme banka hesabınamı aktarılacak yoksa istanbulda elden mi vermek gerekiyo ??.. bide bu kontenjandan yararlanmak isteyenleri nasıl sececeksiniz kriterler ilk basvuranlar deilmi?
Master guide us. Master teach us. Master protect us. In ur light we thrive. In ur mercy we re sheltered.In ur widom we re humbled
Bu sezonun duyurularını henüz yapmış değiliz. Yakın zamanda yapacağız. Organizasyonu merak edenler, neyin nasıl yapıldığını öğrenmek isteyenler. Geçen senenin başlıklarına göz atabilirler.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
şimdiye kadar bir kaç tour firmasıyla görüştüm bana çıkarabildikleri en uygun fiyat 645 € oldu. Bundan ucuzu varsa süper bence.
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
Şu anda 13 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 13 misafir)
Bookmarks