Elektrikçiden derdini izah edersen iyice alırsınn
peki basit birşey mi bu yoksa voltaj ayarlaması filan gerekli mi?
bir de ne kadardır bu aletler?
Amerikanyada 4-5 $ oldugunu duydum. ama sadece duydum..
bunla ilgili diğer forumlarda konuşuldu zaten.
Konu tosbaaa tarafından (08-06-2007 Saat 04:37 PM ) değiştirilmiştir.
diğer forumlar derken gskapun galiba diğer başlıkları kasdetmiş.Yanlış anlaşılma olmuş burda galiba
"aynen öle pardon" derken kendi anlatımında problem oldugunu kabul etmişsin zaten? saçmasalak alınganlık falan yok. benim başlığım mı neden alınayım? sacmasalak sıfatını iadeli tahütlü geri yolluyorum.
bi de iyiymiş vala. öle "diğeri", "öteki" yapmak hemen.
seni seviyesizliğin ve terbiyesizliğinle başbaşa bırakıyorum. yeter sana ömür boyu.
daha iyi anlatabildin, zaten sözü söleyen de ne demek istedigini söledi. ama ilk yazdıgı halinde sorun varsa ben napiyim?
forum yazmışsın başlık yazsaydın. ben de öle anlamasaydım. sonra bana da "diğeri" demeseydin.
siz biraz agresifsiniz galiba arkadaşlarım...
kardes ayrıntılara takılma agrsif olanda yok yanlıs anlaşılmadan dolayı olmus bitmişdir ok
anammm nolmus burda yaw neyseee konu neydı priz donusturucu dıger bı adıyla cevirici diger bi adıyla da converter en dandik elektirkci de bıle vardır dedıler ama ıı anlatmak gerekıyomus genelde ordan getırdıgın urunu burada turkiye de kullanmak ıcın bı alet verıyomus adamlar yanlışlıkla..fıyat olarak da 3- 4 mılyon dedıler bı de ordan da alırsınız dıyen oldu bakacaz artık bulursak anlatabılırsek derdımızı alırız yoksa ordan
gereNk yok böyle şeylere yaff naaptınız siz burda....
eğlendik
bu arada priz donusturucuyu turkıyeden degıl de gıdınce ordan al dedı elektrikcideki adamlar (yanı yokmus onlarda kı bulamazsın zaten dedıler ne bılem onların yalancısıyım )
bu benim fön makinasıda çalısırmı o conventer la
daha mantıklı sorayım...her türlü aleti çalıstırabiliyolarmı bi sınrı varmı bu aletlerin...
yada converter olmadan direk taksam benim cihazı ne olur
takamassın ki.onların prizleri 3 delikli üstteki iki deliği düz alttaki yuvarlak bi acaip bişi.o converterla ne istersen çalıştırırsın
ya arkadaslar yurt dısından ceb telefonu gelmısdı
3 cubuklu bir sarzı vardı nası olur nası olur dedım gıttım bir çevirici almısdım 2,5 ytl idi gecen sene cok da kolay olmusdu
bana bir tane yurt dısından gelen cıhazları calıstırabılmek ıcın cevırıcı aparat verırmısın dedım vermıslerdı or deıl ya ayrıntılara takılmayın beyler bayanlar
ordan buraya gelenleri çalıştırmak için olanı anlıyolar hemen veriyolar da sorun burdan oraya gidenleri çalıştırmak için istediğin şeyi anlatabilmekte
"burdan aldığımız dönüştürücüler sadece cep telefonunu çalıştırıyormuş" en azından birileri bana böyle söyledi ama bana hiç de mantıklı gelmedi..sonuçta sadece prize girmesini sağlıyor başka yaptığı birşey yok ki .. ?
Eğer elektronik alet 110 voltta çalışabilyorsa priz dönüştürücüsüyle kullanılabilir. Ama 110 volta uyumlu değilse bir transformator (adaptor) almak gerekir. O da çalıştırıcağınız aletin gücüne (watt) göre değişir ve boyutları pek küçük değildir ve ağırdır.
ben bugün gittim bi elektrikçiye anlattım derdimi...bana bu amerikada çalıştırmak için dedi verdi..ama sizin dediğiniz gibi 3 delikli değil yine 2 delikli ama biraz daha farklı uçları...ben dedim bunun 3 delikli olması gerekmiyor mu? yok dedi o 3 delikli olan ingiltere için...ben de iyi dedim aldım ama içime pek sinmedi,,,şimdi amerikadakiler 3 lü mü 2li mi ??
ayrıca tanesi 1 ytl den 3 tane aldım kadıköyden...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks