Arkadaşlar sizlere, yaptığınız yorumlara inanamıyorum.
cheguetouch adlı arkadaşım hayırlı olsun öncelikle vizen. yeşil kağıdın anlamı şudur; vizeyi aldın ds belgen yayınanıktan sonra pasaportuna basılacak. yani binevi şartlı kabul gibi. şartı da ds belgesinin yayınlanması olarak düşünebilirsiniz.
vizeyi alamamış olsa idin paaportun eline direk verilirdi. korkacak birşey yok yani hayırlı olsun vien . benim şaşırdığım nokta, bu konuda bu kadar arkadaş yorum yazmış ama kimse doğrusunu bilmiyor. ds yayınlanadan bu yıl 17 nisan'a kadar vize görüşmesine gidilebiliyor. 17 nisan sonrası ds olmadan gidilemeyecek fakat.
bu arada bilinmesi gereken bir diğer konu ise şudur arkadaşlar: evet ds olmadan(yayınlanmadan) vizeye gidilebiliyor arkadaşımızın gittiği gibi. ama şahsen ds'siz vizeye gitmenizi ben de önermem. ds yayınlanması ort. 15 gündür. bekleyebilirdin aslında sen 15 gün sonrası da çok erken bir vize tarihi olurdu.neyse zaten almışsın vizeni. tekrar hayırlı olsun arkadaşım. wat konusunda sorularınız olursa forumda tekrar yardımcı olurum arkadaşlar. doğru bilgilerle donanıp gitmek gerek wat'a. bu arada merak edenlee wat'a ben de katıldım. bu anlamda da yardım isteyen arkadaşlara elimden geldiğince yardım etmek isterim.