Work and Travel
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 11 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: çok sağlam ice cream vendor işi

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

her işin bi zorluğu vardır kolay yoldan para zaten kazanılmaz işlerin sezonu var haziranda günde 300 dolar ciro civarı olduğunu söyledi temmuzdada fena değilmiş ağustosta yarıya iniyormuş ben direk aynı bölgede aynı işverenle çalışmış türk öğrenciyle görüştüm stresli bi iş çalışan için bol kazançlı sabahları dondurma minübüsünü alıyorsunuz istediğiniz saatlerde o minübüsle dondurma satıyosunuz hepinizde biliyor işler çok çabuk gidiyo ilgilenen olursa diğer ufak ayrıntıları görüşürüz. işverende tarihlerde oynaklık sağlasada 1 hazirazn civarı gelinmesini hem kendi açısından hemde öğrenciler açısından iyi olcağını söyledi çünkü haziran tam sezonu
    quemma arkadaş yazmış 10000 dolar diye ben zaten 5000den fazla yazdım yani makul oranda çabalayan birisi 6000 dolar rahatlıkla kazanır bence bu para bi work and travel işi için çok para

arkadaşlar ben araba işi oldumu tongaya düşmem geçen yaz valelik yapıp 6000 dolar kazandım sadece 2 ayda bu işte kendi kendinin patronu oluyosun süper bi olay bence
    Konu bahaya tarafından (04-02-2009 Saat 06:16 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)