vuuu muhabbet iyice kizismis ben konuya aciklik getiriyim o zamn biletler sezonluk 2 girislik ve tek gun girislik olarak 3 e ayriliyordu yanlis hatilamiyosam cunku 3 kere gittim bush gardensa eglenmek icin virginia beachte calisiyordum neyse gunluk biletler 35$ yanlis hatirlamiyorsam 2 girislikler ise 40$ sezonluklarda 60$ civariydi en son gidisimizde calisan bir arkadas international village 6 bilet birakmisti onlarla girmistik cumleten hatta giriste otopark parasi aliyorlardi 2 keresinde turke rasgeldik ve sagolsun free otopark karti verdi bize hic tanimiyorduk tabi kimseyi.
arkadaslar bilet satma isi yalan olur zaten alanlar bileti genelde 2 girislik aliyorlar bilenler bilmeyenlere supriz oluyor ne oldugu o yuzden size verilen biletlerde tek girislik 70$ satamazsiniz hele williamsburg cevresinde hic satamazsiniz anca virginia beache gelip reklami yapip sonra uygun fiyata veriebilirsinz cunku 40$ yukari kimse almaz! burada williamsburg taki outlet price outletti yanlis hatirlamiyorsam cok uygun fiyatlari doldurun derim ben 1500$ sadece ust bas kiyafet ayakkabi aksesuar falan aldim alisveris cilgini oluyorsunuz fiyatlari gorunce bu arada williamsburg da ole cok bir eglencek yer yok ev partyleri daha cok oluyor.ama iyi para biriktiriyorlar orada calisanlar.neyse durum boyle iste