Ben bu yaz Missori'de bir lunapark'da şipşakçılık yapacam gibi gözükyor. Bu şehire gidecek olan arkadaşlar lütfen birbirimize destek olalım
Ben bu yaz Missori'de bir lunapark'da şipşakçılık yapacam gibi gözükyor. Bu şehire gidecek olan arkadaşlar lütfen birbirimize destek olalım
misouri dediğin yer çok büyük.sen hangi şehrine gideksin
bende varım missouri- branson kodak7-10 haziran arası gitmeyi planlıyorum
joplin deyim bende okuldan bir arkadaşla tabi yarın vizeyi alırsam inş.
Biz 3 arkadas gidiyoruz Missouri`ye ama daha vizelerimiz vurlmadi. Umarim en kisa zamanda vurulur. Ucak biletlerimizi atiyrttik. Istanbul-londra-sikago-branson gidis donus 800euro. Sizler nasil aldiniz biletinizi?
Missouri Work and Travel WAT
Facebook grubu acilmistir
oh müdür çok pahalıya almışsınız ben istanbul-londra-kansas 640 euroya aldım kansandan zaten joplin arabayla 3 saat sürüyor.
düziyorum. istanbul-roma-chicago-kansas city._=640£
ewet ewet bende ice cream satacağım smhsvn seni 15 haziranda bekliyoruz müdür gel işe el at biraz
Silver Dollar City`de eglenmek istersenizo eglenceli anlarinizi olumsuzlestirip fotografinizi cekebilirim![]()
[FONT="Fixedsys"]kardes merhaba bende bransondayım... wendy's fast food da calisiyorum... 2. is ariyorum burda epey vaktim bos geciyor... acaba bana yardimci olabilir misin ? bi sey de sorcam, burda cuma namazlarini kilabilecegimiz bir yer varmi acaba bi malumatin var mi ??
gecen gun down town da oturuyordum bankta, uzerinde kodak yazili t-shirt gordum boynunda fotograf makinasi vardi, simasi da turke benziyodu acaba o sen miydin ??![]()
[/FONT]
kardes wendys branson daymissin gecen sene anlatabilir misin bana biraz orayi?
ya yok mu cape girardue ya giden .. ben de orda west park mall de gunes gozlugu satacam. missouri pek ragbet goren bi yer degil galiba anlasilan.
arkdşlar eğer uçak bileti almadıysanız size her konuda yardımcı olabilirim, fiyatlarımıda istediğniz yerle karşılaştırablirsinz.
cvplarınızı bekliorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks