worldwide career ve icep ile ilgili bilgisi polan varmı?bazı arkadaşlarımdan ve internetten bu firmalarla ilgili iyi şeyler okuyorum.bunlarla katılan ya da bilgisi olan var mı?
worldwide career ve icep ile ilgili bilgisi polan varmı?bazı arkadaşlarımdan ve internetten bu firmalarla ilgili iyi şeyler okuyorum.bunlarla katılan ya da bilgisi olan var mı?
Aslinda Danismanlik Sirketleri bolumune bakarsan tum sirketlerle ilgili genis yorumlar bulabilirsin senin icin daha faydali olur..Bende icep ile ilgili iyi seyler duymustum ancak ben o sirketle katilmadim yine de iyicene arastirmani tavsiye ederim..
dostum hersey şirketten once sende biter.iyi arastır takip
et..surekli git gel!arada tehdit et
ama bu şirketlerin alayı katakulleci ben daha dürüst olanı gormedim
kaçtane şirketle gelen farklı farklı ınsanla tanıstıysam orada aynıydı!
mesela ben gittigim sirketten memnun kalmadım beni anlatıklarının yarısı bi işe gondermediler ama cok memnun olan ark lar da oldu..
en iyisi self gitmek!
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
Giden arkadaslarina sor sana hangisini tavsiye ederlerse o sirkete basvur....bende katildim istersen banada sor![]()
Ben de Iceple gittim. Hic bir sorun omadı. İyisiyle kotusuyle herseyi anlatıyorlar. Ama asıl sey onemli olan senin programa hazırlanman. Bu sitede bunun icin cok iyi.Sormak istedigin bisey olursa msj atabilirsin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks