bu isi bilen veya calisan varmi? nasil bir is? nerede nasil bir yerde? sanirim golf klubu olmasi gerekiyo ama tam emin degilim giden arkadaslar varsa lutfen bilgilendirebilirlermi?
bu isi bilen veya calisan varmi? nasil bir is? nerede nasil bir yerde? sanirim golf klubu olmasi gerekiyo ama tam emin degilim giden arkadaslar varsa lutfen bilgilendirebilirlermi?
private clublar gece klubumu yoksa golf klubumu bilgisi olanlar lutfen yardim edebilirmi
benim bildigim sadece uyelerin girebildigi barlar vardi onlara da private club deniyodu ama golf kulubune ne deniyo bilmiyorum
bu iste calisan biri varmi peki onceden.. experience usa firmasi gonderiyor
bence private işlerden uzak dur umuma açık olması daha iyiolur gibime geliyor mafyası var çetesi var allah korusun![]()
AEK
private striptiz klubu olsun diye cok dua ediyom ama o kadarda private deildir heralde :P
gorkem bende oraya yazıldım..golf cubü sanırım fakat arama motorlarında pek bi bilgi bulamadım..bende experience usa firmasıyla gidicem eskişehir şubesinden kaydımı yaptırdım..
hadi ya meo910 bende yazildim bi arkadasimla ama nasi biyer hicbifikrim yok.. facebookta grubunu buldum eger orasiysa tabi greenwich country club diye bi grup..
sanırım orası değil..çok emin olmamakla birlikte belle haven club die bi yer var sadece golf clubü olarak greenwich te ve bana söledikleri saatliği 8-10$ p\h bi tek orda var..büyük ihtimalle belle haven club ta 4 kişilik kontenjan var ve bizde orda çalışıcaz..
start date uymadığı için iptal ettik gorkem ve ben..
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
private club,genelde orta yasli ve varlikli insanlarin haftasonlari veya zaman buldukca golf oynadiklari yemek yedikleri,cesitli organizasyonlar yaptiklari,zaman gecirdikleri uyelikli bir klup ben bu isi tavsiye ederim bahsisi iyidir calisma ortamlari guzeldir,kalacak yer ve yemek klupten saglanabilir.
arkadaşlar gittiniz mi bu söz konusu yere? ya da giden bilgi verebilecek olan var mı?
arkadaşlar gittiniz mi söz konusu yere? giden varsa nedir ne değildir ne kazandırır? lüüütfen cevap
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks