yaw arkadaşlar paramount kings dominion benden gelirken "birth certificate " diye bişey getirmemi istedi.ne ki o???Türkiyede ööle bişey varmı????
yaw arkadaşlar paramount kings dominion benden gelirken "birth certificate " diye bişey getirmemi istedi.ne ki o???Türkiyede ööle bişey varmı????
Screw you guys, I'm going home...
http://en.wikipedia.org/wiki/Birth_certificate detaylı anlatmış burda.Doğum karnesi gibi bir şey anladığım kadarıyla onu napcaklarsa![]()
ne biliim!!!!piskopatlar işte...
bi yaşıma daha girdim![]()
happy birthday...
mesut kardeş hoşgeldin...
sen de cartmancısın sanırım...ikiz gibi gezeriz artık sitede![]()
benden istemediler öyle bişi sen hangi bölümde çalışıcaksın ?
Gözümden kaçmış valla. "If your passport is less than one year old " demiş ama ben ocakta aldım pasaportumu almam gerekicek yine galiba.
İnternetten baktım nüfus dairesinden alınıyormuş. Nüfüs kayıt örneği olarak geçiyo galiba Türkiye'de.
mj galiba o vukuatlı nüfus kayıt örneği onda annenin babanın durumları flnda yazıyor.
ne ilginç şeyler istiyolar ya
alalalalala
Allah kolaylık versin arkadaşlar gerçekten de
abi walla kings dominion a mail attım (derdimi anlatana kadar canım cıktı...umarım anlar yazdıklarımı...tarzanca oldu biraz...)...cevap gelirse paylaşırım...
Ben doğum belgesi ve vukuatlı nüfus kayıt örneği aldım. Doğum belgesi birçok dilde yazılmış bir form ancak vukuatlı nüfus kayıt örneğini Türkçe olarak verdiler. Ama doğum belgesi yeterli olacaktır heralde.
doğum belgesini nerden, nasıl aldın???
İlçe Nüfus Müdürlüğünden aldım. Doğum belgesi istiyorum dersen önlü arkalı bir belge veriyorlar. Arkasında öndeki bilgilerin birçok dildeki karşılıkları var. Daha sonra da o belgeyi imzalatıp mühürletiyorsun.
Konu mj_turk tarafından (12-06-2007 Saat 02:44 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks