Arkadaslar otostopla Florida dan New York a gidebilirmiyim? Ne dersiniz? ABD de otostop tecrubesi olan varsa yardim edebilirdonusu New York tan yapacam da
![]()
Arkadaslar otostopla Florida dan New York a gidebilirmiyim? Ne dersiniz? ABD de otostop tecrubesi olan varsa yardim edebilirdonusu New York tan yapacam da
![]()
otostop yasal değil bence deneme
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
yakalanırsan kısa yoldan tr ye gonderılırsın new yorka gıtmene gerek kalmadan![]()
bulmak lazm bi yolotostop cok fantastik geliyo
![]()
yeni filmlere konu olmak istiyorsan bence otostop yapmalısın(teksas katliamı vs).hollywood yeni senaryolara ihitiyaç duyacaktır eminim
![]()
) bkz otobanda otostop ceken gencin dramı..
veya bkz2 gelinlikli gence otobanda tecavuz / turkiye yasta \
yasal olmadığından eminmisiniz?
otostop yasal deil, suç sayılıyor, ama craigslist gibi sitelerden rideshare gibi birsey yapabilirsin, yani benzini paylasarak insanlarla hem muhabbet, hem de baya ucuza gidebilirsin...
evet yada sana en yakın üniversitedeki öğrenci panolarını takip edebilirsin orda bu tür yol arkadaşlıkları için ilan bulma şansın var o da olmadı ucak biletlerini takip et eğer ucuz bilet bulabilirsen otobüs, yada trenden daha ucuza ulaşım sağlayabilirsin
ha bide sana tavsiyem her gün ülkemizde ve dünyada insanların başlarına neler gelebileceğine tanık oluyoruz. sen sen ol her şeyden önce güvenliğe dikkat et tamam macera olayına yine gir ama güvenliği elden bırakma eğer hayatta kaybedecek birşeyim yok diosan başka
not: bu yazdıklarım sadece bir tavsiye isteyen üstüne alınabilir isteyen alınmaz![]()
Naaptın sen yav.Dönüşte hem de.Tam dönerken iş açma başına onun kuyruk acısı büyük olur![]()
tabii otostop fantastikk gelio insana ama bidaha bi düşün
-adam arabasında uyuşturucu madde taşıosa ve çewirme fln olursa aynı oranda sende suçlusun
-adam bi suç işlemiş ve kaçıosa aynı oranda sende suçlusun yakalandıgında
-adamın işledigi bi suç yok uyuşturucuda yok ama şizofren çıkarsa
böle böle bissuru durum ortayaçıkabilirr.
dier bi yandan
-taş gibi bi hatun alır seni arabasına
-durursunuz yol kenarında muabbet sohbet
-gezersiniz koy koy
sonuç olarak bu durumlardan hangisiyle karşılaşma şansın yüksek geliosa sana ona göre yap otostop
Filimlerde otostopcularin basina neler geldigini goruyorum,yok abi hic bana gore degil![]()
sanırım ben o sucu ısledım!!!
ıs yernden kacıs anlarımda otostop cekmısdım,cunku dagbasında bı yerdeydım..
tabıı aklıma o soylemıs oldugunuz butun teorıler gelmısdı ama ınsan cagresız kalınca onuda yapıyomus...
neysekı adam ıyı cıkmısdı, benı ıstedıgım yere kadar goturdu hatta valızlerımı bıle tasıdı
ole bu deneyımı turkıyede yasamamıs olan ben amerıkada yasadım..
acaba baska yapan varmı hıc???
varsa onlara paylasssın...
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
Açıkçası Alaska 'da birşey olmuyor . Bizi hep Bulguristanlı bi abi vardı o götürüyordu .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bence otostop buyuk anayol gb yerlerde sakincali..sehir icindeki yollarda bi sakincasi olmayabilir..dekkatinizzi cekerim olmayabilir dedim..mesele bnm kaldigim yerdede basima bikac kez geldi..
S-pectacular
bence otostop u deneme derim.. gecen yaz olan bi olayi anlataym size alaskada birlikte calistiim 3 arkadasm work and travel in travel kismi icin amerika icine gidiyorlar las vegas tabiki ilk tercihleri oluyor.. neyse bunlar tabe orda biyerden biyere gitmek icin otostop yapiyolar ve bi tane pickup duruyor.. bunlar pickup in arkasina sirtcantalarini atip aracin icne biniyorlar.. tabe sirt cantalirn icinde hepsinde laptop kamera gibi esyalar war we hatta 2sinin pasaportu we yuklu miktarda kazandiklari parada cantalirn icinde.. yolda adamla hos sohbet fln.. neyse bunlar adama ok burda inebilrz diolar we aractan cikiyorlar ciktiktan sonra tam cantalari almak icin hamle yaparlarken adam gaza basip gidiyor cantalarla beraber.. 3 arkadastan 2 sinin pasaportu we parasi gidiyor sadece 1i parasini bankaya yatirms we cebinde kredi karti war o kdr.. dusunun n kotu bi drum.. bu olay tamamen gercektr.. tabi biraz garip gelio cocuklar nasil olur pasaportlarini ve paralarini yaninda tasimazlar fln ama burdan cikan sonu otostop u zorunlu olmadikca tercih etmeyn.. mesela ben nerdeyse haftanin 5 gunu isten otostopla donuyodm ama her zmn akilmda ulan bindk adamin arabasina isalla piskopat fln cikmaz die cok dusundm..
sans tabi buda braz...bole yorumlarinizi okurken biryandan otostopcu filmi aklima geliyor benm..bilmiyorum izleyenleriniz varmi..
S-pectacular
arkadaşın bilmem nerden new york a otostop fikri, bana imzamdaki felsefenin bile sınırları(istisnaları) olabileceğini hatırlattı,
P.S.: bu arada otstopçu arkadaşın bir böbrek operasyonu geçirme ihtimali de var, unutmadan
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
valla abd yı bılmemde ..biz 4 arkadaş bı otostop cektık turkıye de duran ısadamı olunca baya ıyıydı![]()
bok vardı keşfettiniz şu kıtayı..şimdi uğraş dur vize ,uçak bileti vs..
riskli görünüyor, ama denemeye değer bence :P
kesinlikle deneyin kesinlikle yasal değil ve çok zevkli enteresan insanlarla muhabbet şansı oluyor değişik arabalarda seyahat şansı veriyor
otobüs firması reklamı gibi oldu![]()
bence zorunlu kalmadıkca kımse denemesın bındıgımız kısının kım ne amacla aldıgını bılmıyprus rısklı...
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
illa ki otostop çekecem diyorsanızda benden size tavsiye
kendinizi çok fakir tanıtın
AİDS felan var deyin bende(böbrek olayı ve aklınıza gelene diğer saldırılara karşı
)
Hapishaneden yeni kaçtım işte felan
hea sonra da direk nypd'a götürsün seni herif![]()
çok komik, ilk rest area da adam sizden kaçarmış
ama ben olsam şöyle yapardım: fakir olarak tanıtmak olabilir adama ama
bir şekilde cep telefonunu kullanarak bir arkadaşa(birisi olmak zorunda değil):
yaw işte bizde otostop çekiyoz sağolsun John abim (adı neyse), güzel şu marka arabasıyla bizi aldı 20 dk. sonra sendeyim, çay suyunu koy tarzı cümleler kurardım.
sonra kafa rahat, tabi adamın(müstakbel serial killer) ne kadar risk alacağını bilemezsiniz![]()
Konu neo-kimyager tarafından (04-03-2009 Saat 02:18 AM ) değiştirilmiştir.
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
tehlikeli şeyler, ama b,r okadarda zevklidir tahminim![]()
AEK
Benim babam 75 lerde gezmiş valla Avrupada 11 ülkeyi 2 ay boyunca otostopla gezmiş helal dedimDenenmeli bende öle yapmayı planlıyom ama Amerika gerçekten sakat gibi görünüyo tedbiri elden bırakmayın
Selamlar bu arada...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks