iki kişi gidicektik dün gece arkadaşımın gelemiceğini öğrendim,elimde pasaport ,evraklar hazır resmen ortada kaldım.tam kararsızlık.büyük ihtimal vazgeçicem,daha doğrusu zorundayım:s
iki kişi gidicektik dün gece arkadaşımın gelemiceğini öğrendim,elimde pasaport ,evraklar hazır resmen ortada kaldım.tam kararsızlık.büyük ihtimal vazgeçicem,daha doğrusu zorundayım:s
Vezgecmekle hayatinin hatasini yaparsin bence . Tek gitmek gibi guzeli yok . Ben yolculugumu tek basima yaptim fakat Alaska 'da tek diildim. Ben olsam tekrar dusunurum herseyinde hazirmis zaten , sen arkadasina mi baglisin ? Her turlu ihtimal seni bu yoldan vazgecirmemeli bence iyi dusun derim .
![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
neden zorundasın ou anlamadım!Tek gitmenin mutlaka hem avantajı hem dezavantajı vardır..ancak iyi tarafından görmeye bak..
ingilizceni daha iyi geliştirirsin..tek gitmenin verdiği sorumluluk ve güven başka olur..
Bir çok şeyi daha çabuk öğrenirsin
biraz işin keyfini çıkarmaya bak derim
tanıştığım bir çok yabancı türkçe bilmiyor ve türkiyede gezerken senden benden daha rahatlar..benim kendi ülkemde gidemediğim yerlere otostopla vs bir şekilde gidip görmüş ve bunu yaparkende onlardaki rahatlığı görünce neden ben yapamıyorum diye düşünmüyor değilim...
Tamam sonuçta onlar sadece turist biz hem çalışmaya hemde gezmeye gidiyoruz..ancak ne kadar gezmeye de gelseler yine bu rahatlık onların bir çok şeyden keyif almalarına ve sıkıntı yapmamaları ile oluyor
olumlu tarafından bak derim kısacası..ve vazgeçme git gideceğin yere
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks