Alıntı gehenna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kodiak icile in yaninda cok kucuk bi fabrika gercekten arastirabilirsiniz bu bir ikincisi buyuk fabrikalarda bu case up dedigin olay her bolumun ayridir mesela icicle da backdack vardi buda case up isi yapar ve case up adiyla calisan kucuk bolum sadece eggroom a aittir.process diosun buda fabrikanin kucuk oldugunu gosterir cunku buyuk fabriklaarda bu bolumde kendi icinde 3 farkli alana bolunebilir...bu fabrikadan fabrikaya degisir.

bunu defalarca soyledim anlatmaya calistim tek amacim yardim dedim 4 yada 5 sirketi kotuledigimi soylemissiniz hangileri icn ne yazdigimi soylermisinix lutfen bu arada iyi olarak onerdigim fabrikalarda birden fazla sizce hepsinde birden mi calisiyorum mesela elt dedim campus dedim golden kariyer dedim sizce hepsinde calismam mumkunmu ama haklisiniz yardim etmeye calisan herkes bu muameleyi goruyo zaten eger bu sekilde dusunulmeye devam edilirse bu siteden ayrilirim milletinde icine bi su serpilmis olur...

haklisiniz arkadasim hepiniz haklisiniz fabrikalari anlatmak insanlari daha guvenli daha iyi yerlere yonlendirmek suc oluyo madem oyle bundan sonra fabrikalarla ilgili tek bi soz yazmiycam
Oncelikle belirtmek isterim ki Gehenna nickli arkadasimiz bayan . quemma nickli arkadsimizin bayanlara karsi yaptigi yorumlar da biraz sert olmus . Biz kimsenin forumdan ayrılmasını istemiyoruz fakat bazı seylerınde seffaf biçimde ortada olmasını istiyoruz. Fiorex 'te belirtmiş zaten kim oldugunu site yonetımı ıle paylasırsan, irtibata gecersen hersey yoluna girmiş olacak. Aksi takdirde bu fabrika ile ilgili ispatı bulunmayan tüm yorumları sileceğiz . Tesekkurler .