Work and Travel
Toplam 106 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Alaska Gercegı Tum Cıplaklıgıyla

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

vala bu icicle seafoods dediginiz yeri gercekten merak ediorum ole bi anlattiniz ki alaska diil de baska bi yer gibi sanki bide icicle seafoods'a gidenlere bir iki sey sormak istiorum...birincisi sezon ne zaman basliyor ve ne zaman bitiyor en erken ve en gec ne zaman gidebiliriz?ikincisi gunde kac saat calisiyorsunuz shift'li mi oluyo fazladan calismaniza izin veriyolar mi?ucuncusu saat ucretleriniz ne kadar?dorduncusu vergi kesiyolar mi?besincisi yemek,konaklama ve anchorage'dan ucak biletini karsiliyolar mi ve transfer sagliyolar mi? birazz fazla oldu biliorum ama cevap verirseniz cok sevinirim

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı turkce_ogrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vala bu icicle seafoods dediginiz yeri gercekten merak ediorum ole bi anlattiniz ki alaska diil de baska bi yer gibi sanki bide icicle seafoods'a gidenlere bir iki sey sormak istiorum...birincisi sezon ne zaman basliyor ve ne zaman bitiyor en erken ve en gec ne zaman gidebiliriz?ikincisi gunde kac saat calisiyorsunuz shift'li mi oluyo fazladan calismaniza izin veriyolar mi?ucuncusu saat ucretleriniz ne kadar?dorduncusu vergi kesiyolar mi?besincisi yemek,konaklama ve anchorage'dan ucak biletini karsiliyolar mi ve transfer sagliyolar mi? birazz fazla oldu biliorum ama cevap verirseniz cok sevinirim
    Icicle Seafoods birkac yerde var tek degil . Petersburg 'ta acik bufe vardi bu sene . Ama calismadim ben arkadaslarindan biliyorum .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks