beyler six flags ı baya araştırdım.gitmekten vazgeçtim gibi.çünkü bazı kişilerden(başka forumlardan) aldığım yorumlar ve tavsiyelere bakın hele bir:>
Sakın ola six flagsa gitmeyin ben oraya gezmeye gittigimde ogrencileri gordum anlatmadıkları şikayet kalmadı
1. odalara arkadaşlarınla beraber kalamazsın karma oda sistemi var bir arkadaşınla olabilecegi gibi bir yabancıyla aynı odayada düşebilirsin
2. genelde six flagslar şehir dışında olur. ikinci iş zorrrrrrr
3. parası çok düşük 8-9 dolara çalışmak varken neden 6-7 dolara çalışasın?
4. İdarecileri berbatttttttt kimseler
orada program masrafını çıkarsan ona bile şükredersin ama onu yapamayanlarda var maleseffff
5. 2006 da pek çok bayan ogrenciye sarkıntılık ettiler, zenciler , hangi six flags oldugunuda yazayım washinton dc. dekinde newyorka 4-5 saat mesafede
aman haaa
Sakın six flagsa gitme forumu dikkatle oku orada detaylı bilgiler var sakın gitme Kesinlikle saat ucreti 7,50 usd nin altında bir işe gitme. Unutmadan sixflags overtime da da sizlere 6,50 usd para oduyor yani overtime diye birşey yok orada ve birçok işletme bilmelerine rağmen bunu oğrencilerine söylemiyor.
selam kardes,
gec cevap icin kusura bakma. NY eyaletinde Buffalo yakinlarinda kuzey doguda Six Flags Darien Lake yakinlarinda 7 sene yasadim. oraya gidenlerin hepsi bin pisman, ufacik bir kasabada. eger gezip gormek istiyorsan buyuk sehirlerde bir sizflags secmeni tavsiye ederim. ayrica six flagsler biraz uyanik fazla calistiriyorlar, sosyal guvenlik kartini vermiyorlar falan. hakkini en bastan ara.
selamlar,
Grand Canyon da para yerine size çüpçülük tarzı işler vermesinler unutmayınız. Para herşey degildir ve bu program amaç itibariyle para kazanma programıda degildir. Ama bu program üniversitelileri sömürme programıda degildir hem sen ogrenciden para al hemde git saati 6-7usd ye hela temizlet yok oyle yagma. Amerikaya gidecekseniz doğru düzgün işlere gidin ya da sizi sömürmeyecekleri yaptırdıkları işlerin parasını adam gibi verecekleri işlere gidin. Amerikada bir çöpçü minimum saat ücreti 9,42 usd alıyor peki bizim Türk ogrencilerine aynı işi yaptıran bu six flags gibi somurgeciler ne kadar oduyor 6,50 usd yani bizim universiteli gençler bir çöpcü kadar bile para alamıyor.
Bookmarks