http://www.skype.com burdan geniş bilgi alabilirsiniz.
http://www.skype.com burdan geniş bilgi alabilirsiniz.
ben daha önce kullanmıştım ama daha sonra e-kolay la mı ne anlaşıp paralı mı olmuştu yoksa o başka servisleri için miydi acaba ???
skype den skype yi aramak ücretsiz.Ama skype den sabit,cep telefonu hattı aramak paralı.Örneğin Amerika da sype den istanbul da sabit hattı aramak $0.078 buda gayet iyi bir rakam
arkadaşlar orada internet cafe varmış ama çok pahalıymış.kütüphanelerde de msn yokmuş.msn olsada mikrofon ve kulaklık olmaz heralde,kütüphane sonuçta.www.mezun.com a üye olunca 10 dakikalık beleş abd konuşması veriyo.bi onu alın,sizi 1 hafta idare eder (tabi burada sevgiliniz falan yoqsa) , gerisini oraya gidince düşünürüz.
Screw you guys, I'm going home...
Bende mezun.com u kullanıcam.Kontör yükledim bugün iyiye benziyor.Üye olcaksanız bence davetle gelin artı 30 dk veriyor
arkadaşlar bu skype denen şeyi yukledim.fakat bunu gecen sene kullanmış olanlara bir sorum olacak:skype'den telefonu arasak konuşma kalitesi daha mı iyi yoksa internet uzerinden ucretsiz olan(msn tarzı)konusmadan pek bir farkı yokmu?
Mezun üyesi birisi sana davet atarsa sende onla girip kontör yüklersen sana 30dk davet edenede 1 saat hediye veriyor.Onu demek istedim
bi tane tt kart(türk telekom) aldım...burdan yurtdısını arayabiliosun ama yurtdusuna gittigimde burayı arayabilirmiyim???? bilgisi olan warmı...katı aldıım yerdeki adama sordum bilmiyorum dedi...bilmiyosan ne halt yiyosun orda ya neyse...
![]()
![]()
![]()
insaf yaaa...bi halt bilmiyolar...şimdi uçaktan iner inmez bana bi numara verdiler onu aramam lazımmış ondan burdan almak istiyodum kartı bende....ayrıca hattımı açtırayım dedim,demez olaydım...vodafone da millet sana çağrı atınca bile yazıyo...evet yanlıs duymadınız konuşmaya gerek yok,sadece çağrı atsalar bile bize yazıyo...pes abi ya!!!!!!!!!![]()
bu arada bu mezun card ı falan alın diyosunuz da nerden alıcaz nasıl konuşucaz??? satın aldıgımız kart falan degil sadece bi pin numarası heralde...bi yardımcı olursanız sevinirim.gitmeden bu kart olayını halledeyim diye ugraşıyorum![]()
abartmayın yaw o kadar orda bütün marketlerde var kartlar..burdan götürmeseniz de olur..
yaw orası öylede ilk defa giden biri en azından uçaktan inince kullanabileceği 5-10 dakikalık bi kart edinmeli...
www.mezun.com üye olunca 10 dakika bedava abd araması veriyo...oda yeter....
[QUOTE=mesut;4654]yaw orası öylede ilk defa giden biri en azından uçaktan inince kullanabileceği 5-10 dakikalık bi kart edinmeli...
bu arada tam benim anlatmaya çalıştıgım şeyi özetleymişsin ..çok teşekkür ederim...aynen bende öyle bişey arıyorum![]()
Kart vermiyo zaten pin numarası veriyor
tamam..üye olurken kredi kartı numarası istiyo...numaramı girip satın alıcamki bedava vericek dimi??? ayrıca tavsiye edermisin mezun cardı ...hiç oralarda ugraşamam burdan aliym gitmeden...(oraya gidince belirli bi numarası war onu arayıp ,verdikleri pini giriyorum ve konusuyorum dimi dostum??? olay bundan mı ibaret...)
Şimdi tam açıkliim.Mezun kartı ilk önce tavsiye ederim ben baya bir kontör aldım orası için.Direk üye olursan hediye var mı bilmiyorum ama birinin daveti üzerine gelirsen kontör yüklemende 30dk hediye var.Onların ücretsiz bir tel nosu var orayı arıyosun orda pinini giriyosun numarakyı uluslararası arama şeklini uygun tuşluyosun kareye basıyosun ve konuşuyosun olay bundan ibaret![]()
özele msg attım
banada atarmisin umut![]()
ehuehehe![]()
![]()
![]()
arkadalar ben de atabilirm davet ya...umut çok fazla kazandı beleş dakika, biraz da ben kazanayım..
özel mesajları bekliyorum...
mezun.com iflas edecek bu gidişle....
cino walla ben üye olduktan bi kaç gün sonra mail geldi hoşgeldin hediyesi 10 dakika kazandın diye...ama herkese mi veriyolar yoqsa bana mı denk geldi orasını çözemedim açıkcası...
10dk konuşma dediğin 1 dolara gelir ki oda satış fiyatı bunlara ne kadara geliyodur kim bilir.Nerden kar ediyolar ben onu çözemedim çok küçük paralar dönüyor.Mesela ben 50 dolarlık aldım 8 saate fln geliyor.Şimdi turkcell le burdan bi yeri arasam ne kadara gelir acaba![]()
bu arada o bahsettiğiniz kampanyada 5 dk Türkiye araması bedava diyo...bunun anlamı Türkiye içi aramalar olmasın...eğer öyleyse bi işimize yaramaz o...adamlara mail attım bu nedir diye...du bakalım cevap gelirse paylaşırım...
davet isteyenler ;
ad,soyad ve mail adreslerini özel mesajla ile göndersinler.
5 tane hakkım var zaten.hem ben kazanayım hem siz..
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)
Bookmarks