gold key otellerın bırınde calısmıs olan arkadaslar luıtfen buraya gelın ve calıstıgınız pozısyon hakkında bılgı verıp zorlukları anlatın..... anlatınkı herkes zorlukları onceden bılsın bızım gıbı dumur olmasın...
gold key otellerın bırınde calısmıs olan arkadaslar luıtfen buraya gelın ve calıstıgınız pozısyon hakkında bılgı verıp zorlukları anlatın..... anlatınkı herkes zorlukları onceden bılsın bızım gıbı dumur olmasın...
liquid nickli arkadas Virginia eyaletinde calsimisti .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ben de calismitim gold key bunyesindeki otel degilde restaurantta mahi mah's 6. cadde de.benim is konusunda problemim yoktu cunku busserlik yapiyordum orda ama housekeeper olan arkadaslar icin ilk 3 4 hafta zor ve az saat aliyorsunuz ama ogustosun basinda saatler artiyor ve 2. is bulursaniz derdinz kalmiyor para kazanma konusunda ama dedigim gibi busserlik farkli ben sadece 1 iste calistim zaten ihtiyac ve gerek duymadim 2. ise bahsisle donduruyordum carki saatime 3.50$ aliyordum ama temmuz ile ogustos sonuna kadar gunde ortalama 60$ 70$ arasi bahsis aldim kimi zamnada over time yaptim onun yararini cok gordum arkadaslar hersey belli bi yerden sonra sans isi ne kadar arastirsaniz ne kadar ugrassaniz bile sansiniz yaninizda diilse problemler hep cikiyor karsiniza ben memnundum hatta gidebilirsem bu sene ayni yere gidip ayni is pozisyonunda calismak istiyorum artik referansim da var tabe zor olmuyacak olsa gerek)
:
Daphne ne gibi sorunlarla karşılaştın gold key de? Ben bu sene (2009)oraya gitmeyi planlıyorum.
ben de bu sene gold key de olacağım 25 ocakta fuar war orda netleşecek.. giden arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa çok iyi olur..
Hello, I'm new! Say hello here. ----------------------------------------------------------------------------------------------Everyone loves the big bold colors, Distinctive fine beaded jewelry, Trends Fashion Jewelry, Save Time and Money At Stores
selam arkadaslar daphne benım okulda onun haricinde bi arkdasım war o da gold keys te calıstı..
genel olarak sürekli şikayeti konaklama hakkındaydı klasik virginia beachte genel sorun!!
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks