bende wisconsin dells'e gidiorum bu sene.geçen senede ordaydım.bu 2. olcak.
bed. eğt. okuyorum.
bende wisconsin dells'e gidiorum bu sene.geçen senede ordaydım.bu 2. olcak.
bed. eğt. okuyorum.
selam kocaeliler bizde 3 işi newyorka gidiyoz herkese bol şanslarrr )))
ben de koudenim.new yorka gidiorum
ah ne güzel ne güzel sigma peki ne işi yapacan bide nereye gidiyosun
lake george queensbury.great escape&splashwater kingdom inş.siz nereye gidiosunuz?
Selamlar;
Ben de 2 arkadaşımla beraber Utah'a gidiyorum. Salt Lake City International Airport'ta çalışacağım. Var mıdır gelen başka ?
slm herkeze bnde kou iletşimdeyim 11 haziran da houston da gidioruz
ny'ye gidecek arkadaşlara; havalimanı transfer hizmeti vermekteyiz.ilgilenen arkadaşlar benimle iletişim kurabilirler...
arkadşlar bende wyoming-cheyenne e gidiyorum. mcdonlads da çalışcam.
bu arada iletişim fak. öğrencisiyim ama bu sene anıtparkta hazırlık okuyorum.
yolculuğum 12 haziran da.
aynı yere gelicek veya aynı tarihte uçacak arkdşlar varsa gitmeden önce irtibata geçelim.
merhaba arkadaşlar ben de kou dan 10 temmuz da spanish fort,alabama ) var mı bizim o tarafa.genelde wyoming ve newyork seçilmiş.
mrb arkadaşlar bende kou dan cevre müh 3. sınıf oldum ilk defa wata katılıyorm.17 haziran salı california ya gidiyorm
merhaba arkadaşlar kou çeko 4. sınıf danım
24 haziran wildwood a gidiyorum halen konaklama aramaktayım...
herhalde ilk 2009 yaznda gidicek olan benim new yorka
evet.sen?ben bir arkadaşımla beraber gidiyorum.
dedigim gb ben gecen sene ordaydim
bu sene hedef farkli..
S-pectacular
bnde kou deyim 2009 da ikinciyyim galiba,bn daha karar vermadim neresi olacagina belki orlando??
bende kou luyum iişletme3 2009 watında myrtle beach deyim
AKLI OLAN MYRTLE BEACH E GELIP BARGAIN BEACHWEAR DA CALISMASIN( IF YOU HAVE A MIND YOU DO NOT WANT TO WORK AT THE BARGAIN BEACHWEAR IN MYRTLE BEACH TRUST ME
slm bende kocaeldeyim turizm seyahat öğrencisiyim new jerseyi gitcem galiba
nicalo 34,ben bu yıl anıtparkta hazırlık okuyorum ama normalde iletişim fakültesiyim.sen?
bn teknik egitimdeyim bu sne son.mezun oluyorum.neyse orlando diyordum ama vaz gectim delaware gidecem galiba...
Bayada çokmuş Koudan gidenler..Maine e gidiyorum bende.
miami yada new yorkta garsonluk düşünüorum bende.. ama hiçbi fikrim yok fikri olan varsa yardım
Merhaba arkadaşlar , ben yiğit , çevre 1.sınıf 1. öğretim .
Bu sene gidicem gibi , daha iş seçemedim kesin olarak ama virginia düşünüyorum ya da maryland . Aranızda buraya bi yere gidecek göremedim ama gidecek olan bunu okuyup pm atarsa sevinirim
merhaba ben de mekatronikten. cankurtaranlık yapmayı düşünüyorum.
kocaelideki arkadaşlar hangi firmaları tercih etmiş?
mrb arkadaşlar ben fuat,
iletişimdeym, geçen sene wyoming'e gittim ve bu senede main'e gidiyorum,batı yakasını komple görmüş biri olarak bilgi isteyenlere bilgi verebilirim. bu arada main'e gitceklerlede tanışmak istiyorum.arkadşlar son olarak eğer uçak bileti almadıysanız özellikle görüşelim çünkü herkesden daha ucuza fiyatlara bilet ayarlıyabiliorum, mesela nisan başına kadar satın alınırsa delta ile new york direkt gidiş geliş hemde istediğiniz zaman tarih değişikliği yapabiliosunuz fark vermeden sadece 595 euro herşey dahil.bu işlerle ilgilenen biri olarak size yardımcı olabilirim.
isteyenler ekleyebilir...
msnvermekyasak
Bilgilerini forum üzerinden paylaşabilirsin......
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks