merhaba arkadaşlar
bende geçen sene armada grandee firması aracılığı ile wat programına katıldım. amerika da new york eyaletinde lake george kasabasında Six Flags Great Escape parkında ride opeartör çalıştım.
bu programa katılamaya geçen sene nisan ayının 15 civarı karar verdik. ve bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine armada grandee ye gittik ve akın bey ile görüştük. kendisinin bize verdiği bilgiler dahilinde gitmeye karar verdik. gitmeden önce bize amerika daki çalışcağımız park hakkında, konaklayacağımız yerler hakkında, alacağımız ücretler hakkında bilgiler verdi.
gittikden sonra bize vaat edilen hemen hemen herşey gerçekleşti.
türkiye deki vize alma ve diğer işlemler çok kolay oldu. bu konuda armada grandee nin çok başarılı olduğunu söyleyebilirim.

dediğim gibi amerika da bize armada grandee firması ve akın bey tarafından vaat edilen hemen hemen herşey gerçekleşti. fakat bizim kadar şanslı olmayan arkadaşlarımız da oldu. konaklama konusunda ve alınan ücret konusunda sıkıntı şeken arkadaşlarımız da oldu.

buna rağmen özellikle tüm amerika bazında giden öğrencileri ile kendimi kıyasladığım zaman iyi durumda olduğumu düşünüyorum.
wat konusunda seçilecek olan danışmanlık şirketi çok önemli.
ben ve 3 arkadaşım armada grandee firması ile gittik ve memnun kaldığımı söyleyebilrim.

seçilecek olan danışmanlık firması yanında seçilecek olan işte çok önemli. çünkü firma ne kadar iyi olursa olsun seçtiğiniz iş sizi tatmin etmiyorsa seçilen şirketin bi önemi kalmıyor. geçen sene bizimle aynı yerde çalışıpta armada grandee firması ile gelip de memnun olmayan arkadaşlarımızda oldu.
bu neden le gitmeden önce seçilecek olan işi titizlikle incelemenizde yara var.
overtime, saatlik ücret, gidilecek olan şehirdeki sosyal hayat. bütün bunlar amerika da karşılaşacağınız problemlerden sadece birkaçı

hangi şirket olursa olsun, ne işi olursa olsun umarım hayatınızda böyle bir amerika macerası olur.

benim oldu ve çok mutluyum.....