500 Metre yüzme sınavi ki bu alanı yaklaşık 8 dakikalık bir sürede geçmeleri ve 2,5 metrelik bir dalış ile 5 kg'lik bir apırlığı su yüzeyine çıkarmaları istenebilir. Sigara kullanmayan ve spor yapan öğrencilerimize Wet'n Wild Water Park 'ı şiddetle öneririz. Ayrıca öğrencilerin ingilizce dil düzeylerinin de en az orta ve / veya iyi seviye olması gerekmektedir.
Saatlik Ücret 7 - 9.00 usd arasında çalıştığınız ş pozisyonuna göre değişmektedir. Wet'n Wild Water Park konaklamaları oldukça iyi sayılır. 2 -4 kişilik odalarda aylk kişi başı 500 usd civarında bir konaklama ödemeniz istenecektir. Wet'n Wild Water Park çalışanları Universal Studios 'tan ücretsiz olarak faydalanabilmektedirler.
Wet'n Wild Water Park yaşanabilecek en büyük olumsuzlardan birisi de hiç şüphesiz ulaşımdır.
Bu bölgeye giden öğrencilerin en büyük sorunu ulaşımdır. Eğer Florida'da WAT döneminde bulunacaksanız mutlaka bir araç satın almanızı öneririz. ( 700 - 1500 usd arasında ortalama bir araç satın alabilirsiniz.) Grup giden öğrenciler bu bölgeden daha memnun dönmektedirler.
diye açıklama yapılmış bizim firmada
bilmiyorum aynı firma mı ama şuradan neyi anlıyoruz
sıcaklık önemli grup gitmek önemli ve sportif olmak önemli
ama bana soracak olursan dil geliştirmek için daha sakin yerleri önermişlerdi
göçmen nüfusunun az olduğu yerler
florida bunun için uygun bir yer değil diye düşünüyorum
Bookmarks