Opus
arkadaslar ingilterede dil okulu icin cok alternatif var ..en son sandwich programdan bahsetmistim..gercekten onumuzdeki yilarda programin bu ayagina ilginin artacagi kesin..simdide baska bir alternatif var sirada,,bu da opus programi...Yurtdışı'nda hem çalışıp para kazanmak, hem de dil eğitimi almak isteyenler için Kaplan Aspect'in OPUS programı kaçırılmayacak fırsat!

Çalışıp eğitim masraflarınızı rahatlıkla çıkarabileceğiniz bu programa katılmak, ingilizcenizin ilerlemesinde yardımcı olacak ve özgeçmişinize uluslararası bir boyut katmanızı sağlayacaktır.

Kimler katılabilir: 18-30 yaş aralığında orta düzey İngilizce bilen ve iyi derecede İngilizce konuşan tüm gençler bu programa katılabilir.

Kurs saati: Haftada 20 ders standart kurs seçeneği. (Bir ders 45 dk)

Çalışma Saati: 6 yada 9 aylık eğitim programına katılan tüm arkadaşlara haftada 20 yada 30 saatlik çalışma imkanı.

Minimum çalışma ücreti: Ekim 2009'a kadar 22 yaşından büyük tüm arkadaşların alacağı minimum saat ücreti 5.73 Sterlin. 22 yaşından küçük arkadaşların alacağı minimum saat ücreti 4.77 Sterlin'dir.

Nerelerde Çalışılabilir: Londra, Edinburgh ve Oxford.

Ne tür işlerde çalışılabilir: Restaurant,Otel,Café ve Satış Mağazalarında çalışma imkanı.

Ücretler: Londra Oxford Edinburgh
OPUS 6 Months GBP 3855 GBP 3750 GBP 3685
OPUS 9 Months GBP 4650 GBP 4500 GBP 4440