Hayırlısı diyelim.
Bu arada "Vazgeçeceğim" dedin; tek taraflı olarak vazgeçebiliyor musun¿ Benim bildiğim red cevabı alırsan şirket sana parayı geri veriyor. Daha kesin olarak red yemediğin için şirketin sana paranı geri vereceği konusunda şüpheliyim. Eğer olabiliyorsa ben de bu yolu düşünebilirim.
Aklıma gelmişken anlaşma yaptığım şirkete göndermezlerse ve başka yer bulacaklarını söylerlerse ben de bunu kabul etmezsem ne olur¿![]()
sözleşmende yazar iş iptalinde yeni bir iş bulacaklarını.çünkü oradaki işinde belirkli bir son tarihi var bşalamak için.Eğer o tarihte başlamazssan sponsor şirket iptal eder işini ve sana yeni iş bulmak zorundalar.
bugünde açıklanmadı arkadaşım böyle bekleyince tadıda kaçtı USA nın...
her gün kontrol ederken siteyi bir umutsuzlukla bakıyorum..
soni bu şirketlerin hepsimi temmuzdan sonra izin veriyolar iptal etmeye?
valla uzuluyorum yaaa.nie boyle oldu sizin is.nie aciklamadilar daha.![]()
onur
mail felanda attım işte durumu anlatan "Başvurunuz neticelenmedi "deyip duruyorlar..
onu bende biliyom hergün sayfada gözüküyor olmadığı..
artık dışişleri bakanlığı ,washington dab araştırıyolarmışş ne araştırma yaf ..........
ya sanki azili suclusunuz alt tarafi wat programi piyango meselesi iste. sana vurdu![]()
onur
onur sen ne zamn gideceksin inş.iş felan ayarlımı?
Hiç olmazsa sana cevap yazıyorlar, ben yolladım ne gelen var ne gidenHatta dün telefonla aradım, bugün de 2. e-postaları yolladım. Mülakat yaptığım bayanın dediğine göre Washington da araştırılıyor ve bu sıralar çok yoğun olduğunu söyledi sonrasında ise i wish... falan dedi ama o sırada ben uçmuştum
Benim daha bir buçuk hafta oldu; ama şimdiden sıkıntıdan patlamış durumdayım.soniverson Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Her gün mü bakıyorsun¿watken Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Ya ben yanlış biliyorum ya da farklı bir yerden bakıyorsunuz; ben sadece cuma günleri kontrol ediyorum.
-- http://turkish.turkey.usembassy.gov/...ayan_vize.html -- umarım yanlış yere bakmıyorumdur. Düşünsenize benimkisi çıkmış ama ben hala çıkmadı diye bakınıyorum.![]()
Biz olmazsak site bu zamanda hayalet kasabaya döner.loveronur Nickli Üyeden Alıntı
Yöneticiler gelince bayağı temizlik yapılacağa benziyor.
Ülke güvenliğini tehdit eden yegane kişileriz. Yakında aranmaya başlarsak şaşırmayın. Benim valizim hazır; her an Avrupa' ya kaçabilirim.loveronur Nickli Üyeden Alıntı
Kalın Sağlıcakla...
![]()
arkadaslar slm bende alaska kodıak adasına gıdecgım benımde basıma guvenlık sorusturması geldı 2 nısanda basvurdum ıstanbula ve 26 hazıran yanı bugun acıkkandı ıkı maıl attım ılk bastan sınırlı maıl attım tabı cevap gelmedı bugun daha nazık maıl attım umudumn tukenmıstı hatta sırketıme daı maıl atmıstım eger temmuz basına kadar cıkmazsa ıptal edecegım programı dıye bugun oglen aradılar sonuclanmıstır dıe hemen yolladım belgelerı artık hayırlısı
bekleyen arkadaslar varsa anlıyorum cok zor allah yardımcımız olsun saygılarımla
işin kotusu gecen yıl mehmet yaman dıe el kaıde uyesı yakalanmıs benm de ısmım aynı yaa ondan sorusturma yapıldıgını sanıyorum bahtsız bedevılık bır nevı arkadaslarım coktan gıttı calısyo orda yaa
watken ben 1 inde gidiyorum newyorka bi kac is secenegi var internetten buldum buraya gel goruselim diyorlar dogal haliyle. kimse tanimadigi bilmedigi adama guvemior tabi.
bence seninde isin iptal olduysa is parani sirketten almaya bak sadece ds e para ode ve newyork a filan gel buyuk bir sehire kucuk eyaletlerde is bulman sknti olabilir zaten cogu arkadas kucuk eyalaetlerde is bulmazlarsa ya nj ya ny a kaciyor
onur
eğer vize görüşmesine Anklarada girdiysen doğru yerden bakıyorsuniiHer gün mü bakıyorsun¿![]()
Ya ben yanlış biliyorum ya da farklı bir yerden bakıyorsunuz; ben sadece cuma günleri kontrol ediyorum.
-- http://turkish.turkey.usembassy.gov/...ayan_vize.html -- umarım yanlış yere bakmıyorumdur. Düşünsenize benimkisi çıkmış ama ben hala çıkmadı diye bakınıyorum.![]()
İstanbuldan girenler
http://turkish.turkey.usembassy.gov/..._istanbul.html burdan bakıyor..istanbul biraz daha sık güncelleneyior...
Bugün baktım ve yine yokum![]()
04.07.2008
Tarihe umutların tükendiği gün olarak geçecek; ama son bir hafta daha beklerim![]()
Bende sitedeki güncelleme tarihine baktığımda 3 Temmuz yazdığı için şaşırmıştım; 4 Temmuz da bayram olduğu daha sonradan aklıma geldi.
Anti Parantez: 4 Temmuz da Taksim' de Amerikan bayraklı saksafon çalan zenci bi dayı ( dilenci) çok sağlam para kazandı
Alakasız; ama içimde kalmasın diye söyledim...
unending sende daha gidemedin değil mi yaa.. karalımısın gitmekte bu saatten sonra?
@watken kusura bakma; biraz geç oldu. Malum iş, güç, çoluk çocuk, virüsler...
Mesajı yazdığın tarihte onay çıkması durumunda giderdim. Hatta az önce internette elçiliğin sitesine girdiğimde takip numaram orada olsaydı yine de giderdim. Ama bu saatten sonra özel jet le almaya gelseler de gitmem!
İskele alabanda, yelkenler fora, istikamet Avrupa. Hurra!...
Not: Bu kadar zorlamaya gerek yok sanırsam; nede olsa bir gün kendileri beni özel davetli olarak çağıracaklar. O zaman giderim![]()
2 ay oldu hala açıklanmadı kısmet diyelim artık..gidilmez bu saateten sonrada ..seneye inş. işyerimizi ve tüm konuları önceleden halledip sağlam bi şekilde gideriz artık.
Avrupa ya gitme durumu ilerde çok olur bence ama Amerika tarafları biraz zorlar gibi okul bittikten sonra o nenedle illaki amerika diyoum..seneye
lanet olsun bu aptal guvenlik sorusturmasina. tam 2 aydir bekleyenarkadasim var. isim soyisimden cakti. olacak is degil . geldigi gittigi yasadigi okudugu yer belli. talihsizlik isminin ve soyisminin en 1 milyon kiside bulunmasi. vazgecti cocuk !
yeşil kağıdın bulunduğu numarayı sonuç açıklandıktan sonra göndermek gerekiyor mu ?
evet, ilk başta bende bu aptal kağıdı ne yapacaklarki demiştim ama sonradan onu da gönderdim de pasaport geldi,
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
ben karşılaştım geçen sene yaklaşık 1 ay kada sürdü incelemem criminal soruşturma adı altında inceleniosun yani bunun sebepleri çok kullanılan isimler, isim benzerligi dolayısıyla karışıklıklar, aynı isimde kişilerin başvurması veya gıcıklık olabilir
Bende bu guvenlik sorusturmasi ile ilgili bi sey sorcam arkadaslar? gecen sene ben guvenlik sorusturmasina yakalanmastim benim vizem 2 ay sonra cikti neyseki martta gittim vize gorusmesine mayista cikti vize.Bu sene bi daha gidiyprum amerikaya acaba yine konsolosluktan sorusturma cikma ihtimali var mi arkadaslar? Benzer olay basina gelen var mi acaba ?
arkadaslar soyisminiz cok yaygin olan ise size tavsiyem bir an once vize gorusmesine girin cunku ne zman sonuclanacagi belli olmuyor arkadasimla gecen sene beraber girmistik vizeye(6mayis) 2-4 hafta arasinda sonuclanir dediler ama agustosta belli oldu ve gidemedi +300 euroyu da alamadi + butun yazi bosa gitti birsey yapamadi bugun yarin belli olcak die...
bende güvenlik soruşturmasına takıldım ne kadarda gelir vize allah bilir.....
arkşdlar ben de 8 nisanda gittim görüşmeye ikinci kez gidio olmama rağmen güvenlik soruşturması verdiler. Bu tamamen ordaki konsolosluk çalışanına bağlı bir durum inş erken gelir cwp
Şu anda 77 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 77 misafir)
Bookmarks