Alıntı gokhan28bjk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dostum galiba senle farklılıgımızı buldum...senin hayata ve olanlara bakıs acınla benimki tamamen farklı... cunku yazdıklarımdan beni hic anlamıssın... sana da bunları anlatmakla ugrasıcak hic vaktim yok... ben insanları insanlıklarıyla degerlendiririm. ve benim bu kriterimin ozunde HAKTAN mı BATILDAN oldugu inancı yatar... yani adalettenmi zulumdenmi... lakin lafı fazla uzatmayacagım... ama illa ki maksadın birini kapaklamaksa veya empoze ise tamam kapaklandım... sen haklsın ve galipsin... Allah yolunu acık etsin... sana soyleyecek fazla sozum yok... ne yazarsan yaz sana cevap vermeyecegim...
eminim vaktin yoktur...ama benim sana açıklayacak vaktim var..senin anlamama problemin olduğunu düşünerek çamurculuğa gitmiyorum eminim ben anlatamıyorumdur kendimi.insanalrı insanlıklarıyla değerlendiririm diyorsun ama ben amerikalıyla(kendi dinimden olmayanla) ticaret yaparım arkadaş olmam diyorsun..rabbim böyle emrediyor diyorsun..aynı şey mi?adaletten yanaysan eğer,amerikanın,ırağa ya da israil in filistin e saldırılarını kınadıgın kadar el kaidenin amerika ya ingiltereye duzenlendiği saldırıları da lanetlemıssındır umarım..sonuçta olan sivillere olur bu tür savaşlarda...