diger arkadasıma da bir dipnot olarak sunu belirtmeliyim... evet bizim şehidlerimizde en az onlar kadar kutsaldır... ve Allah hepimizi PKK kursununa sehit giden bebeler kadar serefli ve onurlu ihsan eyler inşallah... ama dostum sunu da bilmeni isterim ki 1984 den beri biz sehit verirken filistinliler 1947 den beri hatta israilin kurulma asamısını ele alırsak 2. abdulhamitin dususunden beri sehit veriyorlar... soyledigin seyler cok dogru bizim yanarken onlar neredeydi demene hak veriyorum ama ornek verdigin yerler yanlıs. cunku biz sehit verirken onlarda sehit veriyor veya saddam gibi diktatorlerin zulmunde yasıyorlardı... ama arap seyh bozuntularını veya krallarını ornek gosterirsen yani devleti temsil yetkisi olanları kesinlikle sana sonuna kadar katılıyorum... ama sunu da bil ki bizim sehitlerimize onem vermeyenler filistinlilere de bagdattaki olen mazlumlarada onem vermiyorlar... yani bu; orda zulme ugrayanlarla bizim ortak kaderimiz gibi bişey... bunları degistirme kudreti oldugu halde degistirmeyen herkesin Allah belasını versin!!!
Bookmarks