arkadasım bunu soyleyerek cahilligini belli ediyosun... lutfen ithamlı konusmalardan kacınalım... burda yapılan bir oz eleştiridir... ben oz elestirimi yaptım istersen sende vicdanınla bu oz eleştiriyi bi yap... o zaman boyle ithamlarda bulunmayacagına eminim kardesim. ayrıca beni ne kadar tanıyosun. destek vermedigimi nerden biliyosun, bayrak yakmadıgımı, FİLİSTİNE veya CECENİSTANA GİTMEK istemedigimi nerden biliyosun...nu yolda bedel odemedigimi, nezaretlere dusup dayaklar yemedigimi, hakaretlere ugramadıgımı nerden biliyosun... ben en yakın arkadasımı GROZNİ de sehit verdim!!! Rabbim bana da nasib eder inşallah. lakin sorun bayrak yakmakta degil, sorun kendimizi bu yolda YAKAMAMAKTA, bu aşkla YANAMAMAKTA... soruna da soyle cevap vereyim. 1. si ticarette asla DİN AYRIMI yoktur... herkesle ticareti serbest bırakmıstır ALLAH c.c. ama asla onları dost edinmeyin demiştir. 2. si ben şimdi amerikaya giderek orada CALISARARAK onlarla DOSTMU olmus oluyorum... ben mcburger almıyorum ariel kullanmıyorum ya da ne bilim marlboro vs.vs. urunlerini almıyorum. nie? cunku ALTERNATİFLERİ war. ticarette de boyle. Alternatifi warsa serbest olmasına ragmen ASLA bu kosullarda onların urunlerini almam!!! daha dogrusu sana soyle soyliiim onlara destek veriyor diye oraya gitmemek lazımsa TÜRKİYE dede yasamamak lazım...cunku acık destek veren ulkelerden biriyiz. Ama ben senin gibi dusunmuyorum. orada yasıyor olmak veya orada RIZK peşinde kosmak aynı zamanda da su anki dunya da gecerliligini en yuksek seviyede koruyan ve dunya milletlerine sesini en kolay sekilde duyurmanı saglayan ingilizceyi (inşallah ilerde degişir) içinde bulundugum statude daha ii ogrenme sansım yok!!! yani alternatifi yok... ve sunu bilmeni isterimki arkadasım filistine giderek filistinli olunmaz yasayabildigin surece, yasayabildigin kadar onların acısını yasamak ve yasadıgını faaliyetlerinle belli etmek insanı filistinli bosnalı cecenyalı darfurlu veya dogu turkistanlı yapar...yine de dusuncelerini onemsiyor ve degerlendirecegime soz veriyorum.. saygı ve selametle...
Bookmarks