hocam madem bunları biliyorsun israilin ortağı olan amerika ya neden gitmek için uğraş veriorsun?10.bin kişi bugün istanbul da israil bayraklarını yaktı lanet okudu..e hadi atlayı gidin filistine destek verin...dostum beni yanlıs anlamayacagını bilerekten oncelikle sunu belirteyim bi yanlısın war... 10 emir den biri öldermeyeceksin diyor ama kimi ? once bunu dusunmemiz lazım... onların eski ahitlerine gore buyuk israil "devletinin" sınırları içinde bulunan ve yahudi olmayan herkes in katli meşrudur... oncelikle israil bir devlet degildir... sistemlestirilmiş, kurumları olan bir teror orgutudur... yani israil in PKK dan tek farkı kurumsallaşmıs olmasıdır... ayrıca ben İSRAİLE kızmıyorum. niye diyecek olursanız cevabım sudur... onlar inandıkları seriatte yollarına devam ediyorlar. yani gorevlerini yapıyorlar. gorevleri ney TEROR ve KATLİAM!!! sorulması gereken soru israili kim durduracak degil, biz(butun islam alemi olarak) israili ve İsrail gibileri durdurmak için ne yapıyoruz olmalı... affınıza sıgınarak soylemek istiyorum kimse beni yanlıs anlamasın lutfen ama bugun türkiye sokaklarında bile dolassanız HAMAS kimdir deseniz... insanların verecegi tepki bellidir... ya "bilmiyoruz", ya "teror orgutur" diyecekler...peki kaç kişi bölüştürülmüş filistin topraklarının(1947'den beri) GAZZE deki HALKIN oyuyla tekrar ediyorum HALKIN oyuyla seçilmiş MEŞRU BİR HÜKÜMETTİR" diyecek... sakın yanlıs anlamayın bu konuda en cok da kendime kızıyorum...cunku ilk once kendimi bi sorgulamam lazım... peki ben napıyorum sadece dua... bu kadar... sadece dua...dogrudur Rasulallah s.a.v. "dua müminin silahı buyurmustur" ama sunu unutmamalıyız dua istemek degildir... istedigin seyin Allah ta oldugunu bilmektir... Allah ta oldugunu bildegin bir seyi de istemen lazım... onun içinde ibadet gerekli... peki su anki katliam ve soykırım durumunda yapılacak en onemlı ibadet nedir... affınıza sıgınarak nacizane fikrimi soylemek istiyorum... CİHADDIR!!! peki cihad nedir...Allah ugruna, Allahın yarattıgı en serefli mahlukat olan insanlar ugruna HAKKIN VE HAKLININ YANINDA OLMAKTIR!!! nası yapılır... burda da affınıza sıgınarak soylemek istiyorum ki CİHAD 2 şekilde olur.. Ayeti kerime soyle buyurur "...mallarınız ve canlarınızla Allah yolunda cihad edin" Tevbe-41... yani isteyen malıyla isteyen de canıyla cihad eder... işte burada tekrar en bastaki soruma geciyorum... "biz ne yapıyoruz, özele inersek BEN NE YAPIYORUM" demeliyiz... işte kendime kızmamın sebebi insanlar gazzede meşru olan savunma haklarını kullanırken "BEN" hem onlara terorist damgasını vuruyor hem de onları terorist ilan eden "takım elbiseli teroristlerin” mallarını hiç çekinmeden alıp onlara bir kurşun da "BEN" hediye etmiş oluyorum..."BEN"den ve "BEN"im yaptıklarımdan bu kadar... Affedin "BEN"i GAZZE’dekiler,GROZNİ'dekiler,BOSNA'dakiler,HERSEK' tekiler,KEŞMİR'dekiler,MOGADİŞU'dakiler,DARFUR'dak iler,BAGDAT'takiler...Ve ismini sayamadıgım bircok yerde zulme ugrayan musluman kardeslerim, size yaptıgım bunca seye ragmen affedin beni...
Bookmarks