Work and Travel
Toplam 102 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Armada Grandee

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Yani bilemiyorum ama bana biraz saçma geldi. Neden 100 kişiyi ücretsiz göndersinler ki o kadar firma var herkes ücretsiz ücretsiz yazıyo peki kim para kazanıyo hele biri globalmi ne bana çok komik geldi kaç kişi gönderiyor ki 200 küsür kişiye burs veriyor bence bunlar komik reklamlar ve ne olursa olsun böyle raklam yapan firmalarla gitmeyi düşünmüyoruz biz

Üstad
    Tecrübe Puanı
    26

Alıntı senemenes06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani bilemiyorum ama bana biraz saçma geldi. Neden 100 kişiyi ücretsiz göndersinler ki o kadar firma var herkes ücretsiz ücretsiz yazıyo peki kim para kazanıyo hele biri globalmi ne bana çok komik geldi kaç kişi gönderiyor ki 200 küsür kişiye burs veriyor bence bunlar komik reklamlar ve ne olursa olsun böyle raklam yapan firmalarla gitmeyi düşünmüyoruz biz
    senemes06,

Zaten 100 kişiyi ücretsiz gönderen şirketler değil, onların sponsorları. Şu mesajı yazman bence çok ucuz olmuş. Burdaki firmaları karalamaya geldiğin, aynı ip adresinden almış oldugun şu 2. üyelik ile ortaya çıkıyor. Yazdığın tğm mesajlarda şirketler ile ilgili yorumlar var. Senin gibi buraya reklam yapmaya yada şirket karalamaya gelen üyelerin hangi amaca hizmet ettiğini gayet iyi biliyoruz. Bu şekilde devam edersen üzgünüm seni uzaklaştıracağım forumdan. Her ne kadar tarafsız olsakta buradaki firmaların haklarını korumakta görevimiz.

Mesajlarını (birkaçı hariç) sildim. Özel mesajların denetim altına alındı. Sana tekrardan başlama şansı veriyorum. Bakalım ağzındaki baklayı çıkarmadan ne kadar dayanabileceksin.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)