bi maceramida ben anlatim ozaman..gecen yazin NY queensbury deyim ve six flags great escape de calisiyorum..gerci bizim turkler great mistake derlerdi hani bu paraka..ben wall-martin hemen caprazinda budget-inn diye bir motel vardi burda kaliyordum..sahibide pakistanli..cok iyi anlasirdik ,baya bi maceramiz olmustu beraber..birgun muhabbet arasinda bana polis seni durdurdugunda ehliyetin yaninda yoksa ehliyetini motelde unuttugunu ve acil hastaneye yetisecegini sole demisti..bende kafama onu kazimisim tabi..zaman su gb akip geciyor tabi..bigun ben arkadasa ''olm su arabayi verde bende bi abd de araba surmenin heyecanini ,sicakligini hissedim'' dedim..ne kadar yok dese de bana , ben dururmuyum ,karadenizliyim bikere inadim inat..bi baktim dreksiyondayim..actik muslum babadan bide muzik..nese lake georgeyi bilenler bilir , arabayi dj clubin onunden aldim ben..nese hersey cok guzel normal hizmda devam ediyorum ben.. bide arkadasa dondum ve''lenn olm, bide okadar korkuyosun polis molis diye, bak nerdeyse gelcez ,yalanadan ugrastiriyosun beni'' dedim
ama tabi keske demez olaydim..aniden bir ses..dikiz aynasina baktim..arkadasa baktim ..arkadas eywah dedi..polis tampona kadar girmis de aniden isiklari yakmasinmi...eee buyrun maceraya..ehliyet yok bende..