banada ayarlayabılırmısın hollywood olmazsa cıa genel mudurluğu bıle yapabılırm
abi ya cia'yi pek önermiolar
saat ücreti cok düşük
saati 151134216544454 milyon dolar ben de arkadas hatrına gidiorum
ama hollywoodu tavsiye ederim sana
gecen sene arkadasım gitti bu sene star oldu (Nicole Kidman)
Nahiye Katman aslında o bnm lise arkadasım
İyi para war o işte bak![]()
[QUOTE=cheguetouch;44483]tamamen kısmet onceden bı fıkrın olmuyor artık sansıımıza aynı ısı secersın bu sefer tuvalet temızlettırırler :S[/ tuvalet
tuvalet temızletmezler merak etme cunku ordakı ısın golf cursunun bakımı ve okadar ıs varkı neyse eger golfte calımak ısıtıyosan sırketınle konus ve boyle bı ıs varmıymıs ogren genelde erken gıden ogrencılerı secıyolar sezon erken acıldıgı ıcın.. ayrıca eglencelı bı ıs yanı onerırım sureklı makınelerın ustundesın![]()
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
şaka bı yana ısterım tabı fuarda ılk o ısı takıp edıcem:d bu arada sen massachusetts de yaptın galıba o işi?
S-pectacular
Better late than never
[QUOTE=S-pectacuLar;44519]gecen sene nereye gitmsin sen..ve bu sene gidicekmisinprofilimde yazio gittigim yerin adi yer olarak cape cod west yarmouth ta is veren tekrar gelmemi istedi bende bakarim falan dedim ama degisiklik olmasi acisindan bu senen baska bi yere gitmeyi dusunuyorum...
Better late than never
bende kari pazarladim diyim :d farkli bi boyut kazansin konu
new hampshire dusunuyorum bende sıkılma problemı var ordada cok kucuk bıyer bakıcaz artık yazı tura atıcam
new hampshire guzel yer,portmouth,dover,hampton beach.bu gibi yerler cok guzel.dogu sahili genelde cok iyi..
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
bakalım guzel olduğunu duydum ama kucuk bıyere benzıyor(google earth)
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
muzısyen arkadaşlar varsa ben gitar vokalım bı grup kurabılırız![]()
yalnız pedicap yapanda pişman yapmayanda............
Herkes oyle soyluyo hatta gıttığım fırmada kadın dırek kusacaktı pedıcapı duyunca heralde cok fazla sorun cıkmış bu gune kadar..
ARKADAŞLAR KONUYLA NE KADAR ALAKALI BİLMİYORUM AMA YİNE DE SÖYLEMEK İSTEDİM
NEW YORK DA AKRABALARIM VAR VE YAZIN ONLARA ABD YE GİTMEK İSTEDİĞİMİ AMA KRİZ YÜZÜNDEN AÇIKCASI BİRAZ TEDİRGİN OLDUĞUMU SÖYLEDİM
ONLAR DA AYNEN ŞÖYLE DEDİ
"ABD KRİZİ YARATIR,DİĞER ÜLKELER ETKİLENİR
BURADA AÇIKCASI KRİZ FALAN GÖREMİORUM" ve şöyle devam etti "BU İNSANLAR HAYATLARNDA ZORLUK ÇEKMEDİKLERİ İÇİN EN UFAK ŞEYE KRİZ DERLER, BUNLARIN KRİZ ANLAYIŞI, HAFTANIN 5 GÜNÜ YERİNE 3 GÜNÜ DIŞARIDA YEMEK YEMELERİ YA DA KAHVE İÇMELERİDİR, BİZİM GİBİ YOKLUKLAR İÇİNDE BÜYÜMÜŞ TÜRK İNSANI İÇİN KRİZ MRİZ OLMUO BURDA"
ilgilenenlere...
farklı bi iş demişsiniz ne kadar farklı bilmem ama
valelik yaptım bende. padicap işi bu sene yalan zaten artık lisans gerekiyo diye biliyorm o lisansda 1 ayda çıkıyor.
ya padicap isini unutun bence ordaki herkes rus kizlarin kullandigi bisikletlere biniyo bizzat sahit oldum kac kere... yani acikcasi o kizlar dururken ben de digerlerinin bisikletine binmezdim....orda tanistigim turk cocuk rus kizlarin kendilerinden daha az calisip kendilerinden 3 4 kat daha fazla kazandigini ve padicap isini sectigi icin pisman oldugunu solemisti...benden solemesi...
var var farklı işlerde var..örneğin biz çiftlikte çalışıcaz bu yaz..haftalık ortalama 50 saat çalışma süresi ve saatlik ücreti 7.5 dolar ve istersen mesaiside var.eğer yorulmazsan fazladan çalışabilir daha fazla kazanabilirsin.biz burada 2 ay çalışıp para kazandıktan sonra gezmeyi düşünüoruz,iki ay çiftlikte insan yüzü görmeden geçicek ama olsun..sonrası güzel olacak inş.![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks