iş hala belli değil 10 gun kaldi gitmeme. şimdi de ice delivery man diye bir iş geldi.trucks falan diyolar ne demek bu arkadaşlar bilen var mi?
iş hala belli değil 10 gun kaldi gitmeme. şimdi de ice delivery man diye bir iş geldi.trucks falan diyolar ne demek bu arkadaşlar bilen var mi?
ocean citye gitmek için washingtondan shuttlelar war jfk dende war ama daha pahalı
JFK'dan Greyhound'un yerine shuttle'la 19 dolara gidersiniz.Greyhound'dan da biletinizi once alin 38 dolar fln galiba olmadi 68 dolara alirsiniz oradan.Sonra direkt Ocean City'desiniz zaten Greyhound'un 2.caddedeki istasyonunda yani su an benim yaklasik 50 metre uzagimda olan yerde
Bu arada sorulariniz varsa cevaplayabilirim arkadaslar.
Onu bilmiyorum isteBen de NY'dan aldim biletimi ama onceden alanlar var biliyorum o yuzden danismaniza fln sorun o olayi.
ocean citye gidecek arkadaşlar
Coastal Charter Company information:
http://www.c-charter.com/
304 S. Baltimore Ave
Ocean City, MD 21842
443-365-0099 (Lana)
443-454-3162 (Alex)
410-289-0350 (Student Center)
ccharter
bu yukardaki numaralardan birini ararsannız vede konuşursanız sizden mail atmanızı istiyorlar uçuş bilgilerinizi felan indiğinizde ny e terminal çıkışında bu amcamlar elleirnde ocean city MD ayzılı bir pankartla sizi beklliyor oluyorlar bürsürü oc yolcusuyla beraber direkt alıp sizi oc ye götürüyolar 68 dolara direkt
ewet ben bu shuttle gittim jfk den port authority gittim 19$ anlastik aam ben 20$ verince bi 1$ vermedi bende bise demedim onra 1 gece orda yattim bi turk bide urdunlu bi cocukla sonra greyhounddan sabah saat 8 bilet aldim 57$ a sonra ocean city geldim
ama simdi salisbury geri gitcem cunku ssn ler ordan aliniyomus
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
arkadaşlar ocean citye gitmenin en iyi en zahmetsiz en ucuz yolu budur direkt sizi götürürler oc ye o terminallerde yatmanıza yerin dibindeki greyhounda valiz taşımanıza gerek kalmaz ama illede grayhoun dla gidicekseniz shoutle gereksiz onun istasyonu içn havalanında air tren war bedava havalanı içinde bir daire çiyo devamlı onunla metro istasyonuna geçiş yapabiliosunuz ordan 2 doalr bir metro kartı aldınızmı greyhoundun merkezine kadar gidebilirsiniz ama tekrar ediyorum en iyisi bu shoutlelar direkt oc ye giden
arkadaşlar ben seneye ocean cıty marylan a gıtmeyı planlıyorum burası hakkında bılgı verebılırmsnz?
hayırdır ya sen niye geç kaldın bu kadar?gidiş ne zaman
oceancity iyidir hoştur,,haftasonları atlantic city felan gidersin..okyanus var kardeş ne olsun daha
ikinci iş zor diyolar artık bu aralar orda
ben herkesın gıtmesını beklıyorum onlara bısey olmazsa bende gıdıcem:Pseneye mayıs sonu gıbı ucarım sanırm mukemmelıyetcı oldugumdan bı turlu akrar veremıyorm
Konu Ataraksia tarafından (02-07-2008 Saat 10:05 PM ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar ocean city hakkında bir çok şey yazılmış ama kimi sadece duyduklarından aktarmış..ocean city'e giden arkadaşlar oradaki iş imkanları çalışma koşıulları,eğlence mekanları,konaklama ucretlerı ve yasam tarzı hakkında görüşlerini yazabilirse seviniriz.
ocean city iidir wat için gecen sene ekonomik kriz olmasından iş imkanları daha azdı ama o rağmen 2. iş tülrü bulabilirsin eğer biraz ing varsa.
Wat 2009 için Ocean City,MD gelen var mı???
VAr VAr bende ocean city'e,mD geliyorum, duyduguma gore #BCDYZİ#kaynıyormus oralar.BEn 15. street ' te calıscam..
Ben ona 5 sessiz , 1 sesli harf verdim.Umarım doğru kelimeyi bulabilir![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ne olmuş adam dürüstçe yazmış wat tan ne beklediğini
arkadaşlar ben de o.c ye gidiyorum.ancak ben dunes hotel de çalışacağım ve 25 haziranda başlayacağım
bende buyuk ihtimalle ocean city ye gidecegim yanliz orda yazin cok turk oluyormus dogru mu?
evet baya türk olduğu söyleniyor..
iyide ben şimdi merek ettim ne yazdı bubcyzi yazmış fiorex ama
içimde kaldı ne yazıodu biri pm atsın
![]()
AEK
S-pectacular
[QUOTE=wayy;46070]evet baya türk olduğu söyleniyor..[/
eet türklerin cok olduğu doğrudur gunun her saati türk görebilirsin hatta calsıtıgın yerde de yüksek ihtimal bi türk olcak senden baska aam sorun yok sen kafanı egip devam etceksin![]()
![]()
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks