mantıklı görünüyor.
mantıklı görünüyor.
Sürümden ziyade yazılım güncelllemeleriyle halledebilirler. Ama tabi sony gururuna yedirip yazılım geliştirir mi o da var.
Kelimeler yetse..
arkadaşlar amazon.com u alışveriş için ii mi
Kutusunun üzerinde yazar olmadı telefonun sitesine girin internetten bakın öyle alın.Satıcıyada sorabilirsiniz
arkadaşlar bazı sitelerden coupon'lar bulup bu kuponları internetten yapacağınız alışverişlerde kullanarak muazzam indirimler alabilirsiniz. Kuponların kötü yönü ise bir kupon sadece belli bir markanın belli bir modelinde kullanılabilio.Ama alacağınız ürünün markasını ve modeilini yazıp google'layıp kuponları bulabilirsiniz.Zaten çoğu site size kuponunuz varmı diye de sorar.Biz zamanında 2000kusurluk laptopları 1200$a yanına bir de printer hediyeli almıstık bu kuponlar sayesinde![]()
Kesinliklikle bestbuy.com derim bir de Deleware'deki outlet center'lar
circuit city lerde vardı...
onlarda da kampanyalar oluyor takip edip en iyiyi bulmak lazım...
acele edersek daha sonra pişman olabaliriz acele etmezsek de![]()
orda genelde yol kenarlarında hall denilen yerler bulacaksınız. oralarda genelde vardır elektronik eşyacılar. acele etmeyin. hemen gördüm alayım demeyin. ben officedepottan 999 dolarlık sony laptopu ilk gördüğümde beğenmiştim. burda 1700 euroydu. bekledim ve 3 hafta sonra ellerinde tek kaldığı için 670 dolara aldım. hatta şu anda ondan yazıyorum bu mesajı...
ebayide unutmayın.çok ucuz şeyler düşürebilirsiniz. dikkat etmeniz gereken dükkan ürünlerine bakmanız ve ikinci el olmamaları...
bir de refurbished olayı vardı.internette cok sık rastlayacağınız bu tabir ile satılan aletler ya satın alan tarafından bozuk diye geri gonderilmistir ve tamir edilmistir yada bazen fabrikadan hatalı cıkmıs ve daha sonra hata farkedilerek onarılmıştır.Genellikle bu sebebten dolayı sadece 90 gün garantileri olur.Ama mesela bir arkadas laptop bir diğer arkadaşta foroğraf makinası almıştı refurbished hiç bişicikler olmadı,hala (2005ten beri) sağlam. Ama bu şans işi midir nedir bilemem. Ama baya bi ucuza gelio..
Alıntı:
Refurbished elektronik bir cihazın, bir arıza üzerine fabrikaya geri gönderilmesi durumunda, ilk sahibine yeni bir makine verildiğinden, eski makinenin fabrikada üzerindeki tüm sorunlar giderilerek, kalite kontrolü yapılarak paketlenmesi ve tekrar piyasaya sürülmesiyle satılan garantili cihazlarıdır. Aslında teknik olarak sıfır bir makineden farkı yoktur, ama yine de "yeni" de sayılmaz, kullanılmış sınıfına girer.
Reconditioned ise kullanıcının beğenmeyip müşteri hakları dahilinde geri iade ettiği (ne sebeple olduğu farketmez), az kullanılmış cihazlardır, paketi açıldığından bir gün bile kullanılmış olsa reconditioned duruma düşer.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks