öncelikle arkadasım kayıt asamasında cok acele etmeyin şirketinizi iyi secin..
gidilecek yer olarak virginia beach new jersey ve newyork u görmüş biri olarak newyork a gitmeni onermem.. cok hareketli ve pahalı bi şehir dezavantajları cok fazla.. virginia yı onerebilirim ama orda da cok turk var ama secimini yaparken gideceğin yerin kucuk tatil yoresi olmasına dikkat etmeni oneririm. konaklama ve işyerinin yakınlıgı gibi, eğlence gibi bi cok avantajları var...
ikinci iş gerekirmi sorusu tamamen birinci işinin ne oldugu ve orada kac saat calıstıgına baglı...
iş secimi konusu ingilizce seviyenle orantılıdır.. ingilizcen iyise guzel işler bulmakta sıkıntı yasamazsın.. (mesela garsonluk on numara bi iş bence....)
serseri turkiyedeki kadar yoktur endişelenme... turkiyeden cok daha guvenli bi bolgeye gidiyosun.. en ufak bı sorunda 911 aramaktan hıc cekınmeyin. unutmayın onlar kucuk yada buyuk sorun dıye sızı yargılamaz aradaıgınız andan itibaren 2 dakika ıcerısınde (abartmıyorum bazen ıkı dakıkadan da az bı surede ) bulundugunuz noktaya gelirler.. benzin istasyonunda kasiyerdim ve gece tek basıma calısıyodum.. bi kac sefer aradım polisleri saolsunlar telefonu kapatmamla polislerin gelmesı bir oldu...
Bookmarks