Zaman ilerledikçe eğlence hayatına atılalım diyoruz yeni ortamlar kurmaya başlıyoruz. İş yerinde 20 yaşındaki Tailor dan basket topunu alıp Ukraynalı kızlar bizim kızlar ve Ruslarla duş almışçasına terleyene dek basket oynuyoruz. Basket oynuyoruz çünkü adamlarda Soccer kültürü yok. Ertesi akşam oluyor işten güçten bitmişiz bizim Taylor geliyor içelim diyor. Kız arkadaşında da kendisinde de araba var. Atlıyoruz arabalara çıkıyoruz Lafayette sokaklarına. Bir bara giriyoruz girişte 21 yaş alttakilerin bileklerine kırmızı kalemle çarpı atıyorlar 21 yaş üsttekilere mavi bileklik takıyorlar. Bizim Taylor henüz 20 yaşında içki alamadığı için içkilieri bizden almamızı isteyecek. Ben girişteki adama pasaportumu veriyorum 21 yaş üzeri olmama rağmen adam bileklerime kırmızı çarpı atıyor. Anlam veremiyorum. Düşünüyorum ve durumu izah etmeye çalışıyorum derken bende jeton düşüyor. Adama göre AA-GG-YY olan sıralama üzerinden bakıldığında adam haklı. Ama sonra durumu izah ediyorum her şey açıklığa kavuşuyor bilekliği takıyorum bileğime. Bu sefer sıkıntı yine bitti derken barmade’e biraları sipariş etimiz zaman kızcağız hem bileklerime hem de çarpılara bakıyor kimden aldın bilekliği diye soruyor. Bana içki vermiyor. Ona da derdimizi o gürültü de yarım saat anlatmaya çalışıyoruz nihayetinde içkileri alıp dansa başlıyoruz. Ortam güzel her tarafta her milletten insan var derken saat 2 oluyor mekân kapanıyor. Eve geliyoruz o yorgunlukla uyuyacağız derken Taylor ve kız bir şey demeden sormadan bizimle eve geliyorlar. Oturuyoruz… Konuşuyoruz…YİNE UYKU YOK…(
Bookmarks