Work and Travel
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 16 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sıcağı Sıcağına olmasa da Wat hikayesi Maceralar Şerif Ve biz ve olaylar:)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

DEdiğim gibi arabanız varsa Housekeeping ve cab işi olarak cok para kaznırsınız. Kesinlikle, Çekinmeyin en yakın amerikalı yada rus arkadaşınızdan bile para isteyin ,

Ayrıca; Mekanı tasvir ediyorum. HEryer villa ve insanlar cebine 10000 dolar koyup 3 inini haftalık kira veriyorlar. 7 binini 7 gunde harcıyorlar dolayısıyla herkes para sacıyor.

Lakin; böyle cok gezecekseniz tekrarlıyorum her fırsatı degerlendiriceksiniz.
    Bu sene olmasada bir kaç sene içinde anlaştıığm bir yer satılmazsa orada iş kurmayı bile dusunuyoruz
    Job offerları benden alırsınız dua ederseniz
    Konu rahdan tarafından (18-11-2008 Saat 03:31 AM ) değiştirilmiştir.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı rahdan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DEdiğim gibi arabanız varsa Housekeeping ve cab işi olarak cok para kaznırsınız. Kesinlikle, Çekinmeyin en yakın amerikalı yada rus arkadaşınızdan bile para isteyin ,

Ayrıca; Mekanı tasvir ediyorum. HEryer villa ve insanlar cebine 10000 dolar koyup 3 inini haftalık kira veriyorlar. 7 binini 7 gunde harcıyorlar dolayısıyla herkes para sacıyor.

Lakin; böyle cok gezecekseniz tekrarlıyorum her fırsatı degerlendiriceksiniz.
    Bu sene olmasada bir kaç sene içinde anlaştıığm bir yer satılmazsa orada iş kurmayı bile dusunuyoruz
    Job offerları benden alırsınız dua ederseniz
    süpersin rahdan
    AEK

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

like a dream

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks