Merhaba arkadaşlar,
Alaska işlerini kattığımız bu kategori altına açılan başlıklarda belirtilen işler ve işlerin bulunduğu şehirler hakkında daha önce Alaska tecrübesi edinmiş arkadaşlarımızdan olumlu-olumsuz yorumlar bekliyoruz.
Merhaba arkadaşlar,
Alaska işlerini kattığımız bu kategori altına açılan başlıklarda belirtilen işler ve işlerin bulunduğu şehirler hakkında daha önce Alaska tecrübesi edinmiş arkadaşlarımızdan olumlu-olumsuz yorumlar bekliyoruz.
admin (at) turkishwat.net
alaska isi gfercekten zorlu bir is yani oranin sartalarina dayanabilecekmisiniz? gunde 16-20 bazen calistiklari oluyor saat ucreti 7.50 $ baslar overtime yaptiginizda saat ucretiniziz 1.5 katini alirsiniz ve 8.000-11.000$ kazanabilirsiniz ama sartlari zor balik temizliyorsunuz. kendini bu ise hazir hisseden arkadaslar bana yazabilir seve seve yardim edebilirim tum sorularina..
slm bende bu sene alaskaya gitmek istiyorum ingilizceni geliştirme fırsatı bulabildinmi ve alaska dışınd yerleri gezdinmi nereleri tavsiye edersin şimdiden sğol)
ozlam bırak bu 8000-11000 dalaverelerini. bu parayı 100 kişi giderse ancak 3 -5 tanesi kazanır..şirketler gidenleri bu vaadle kandırıyor genelde...alaskada para yok artık...kendinizi kandırmayın arkadaşlar
http://www.turkishwat.net/forums/ala...cimi-t613.html
linkinde yeterince yorumlarımı yazdım joe sayfanın hepini okursan eminim demek istediğim anlıycaksın
slm ya gecen sene iş seçimleriniz hangi ayda geldi
bilgilendirirsen sewinirm
Work and Travel Alaska - Dikkat !
http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html
_______________SkyBlue2391_______________
2004 Alaska
2005 Alaska
2006 Alaska
2007 Alaska
2008 Alaska
2009 ........
lavınıa alsaka gıttın mı
ben de atlantıc cıty deyım gıtmek ıstyebılrım![]()
alaska alaska alaska
merhaba bende yenı uyelerdenım tam olarak sıteye alısamadım yenı yenı ogrenıyorum alaska ıcın bılgı wermek ıstıyordum umarım dogru adresdir.
bende 2 senedir alaskadayım sukurler olsun 2 senedir para kazanıyorum ozellikle busene iyide para kazandım alaskada yorumlardan okundugu gibi alaskada bır cok yer patladı cogu kısı para kazanamadan dondu.
oncelıkle eger ılk defa gıdenler ıcın soyluyorum para icin gidiyorsan yanılıyorsun alaskada ole ucuk paralar yok amerika icinde iyice arastırıldıkdan sonra ıyı para kazanan yerler bulunabılır bu yuzden kimsenın alaskaya gitmesini istemem eger benım gıbı 2 veya 3 uncu senesı olan arkadaslar warsa bızım de oraya gıtmemız normal.gelecek yaz ben yıne alaskadayım dedıgım gıbı ılk defa gıdecek arkadaslar kesınlıkle tercıh etmesın alaskayı acık soyluyorum kazanamazsınızzzzzzzzz.werdıgınız masrafı anca karsılarsınızz diyeceklerkı yok mu kazanan ılk senesınden ıllakı wardır oda normal 3 5 kısı cıkar.
bırazdaa ıslerden bahsedelım ole gorundugu konusuldugu kolay ısler degıl alaska ıslerı cok para kazanan adam en cok ıs yapandır bu yuızden her yerde de ezılır ve en agır ıslerı yapar ben ınanmıyorumkı herkesın bu ıslerı kaldırabılecegı ısler degıl sabah 5 de gıdıp gece 12 de bıtıp bır hafta bıle ınanmıyorum bu sekılde calısabılcek arkadaslrı bu sekılde de calısamassan zaten kazanamassın .gercı kımı fabrıkda ıs cok olur kımı fabrıkada ıs az .ozllıkle sunu da soylemek ıstıyorum cogu alaska fabrıkasında cok ayrımcalıkda wardır ılk senesı olan arkadasları ılk baslarda ıs vermezler daha tecrubelı olan ınsan lar calısır alaskada bu yuzden cogu kısı bunalıma gırer onlar calısıyo bız neden calısmıyoruz dıye.
sırketler konusunda ıse kesınlıkle hıc bırıne guvenmeyın bende guvenmıyorum sonıucda gıtcegımız zamn aracı oluyorlar ısde ozllıklee bu sene yenı kayıt olcak aerkadaslr hemen gıdıpde kayıt olmasınlar hemde cok paralar wermesınler.benım bu ıslerden cıkarım olmaz o yuzden cogu kısde benı sevmez burdan gıden arkadaslrın hepsı benım gıbı ogrencı we gıderken harcadıgımız poaralar az para degıl nasıl para bırktırdıgımızı bılırız bu yuzden buna ragmen bı dunya sırket bızlerı saglam sommuruyo burdan tum arkadaslara yardımcı olmak ısterım bızde yasadık gorduk gormedıgımız yer kalmadı amerıkada nelerın nasıl dondugnude bılıyoruzz forumlarda da sırket elemanları kendılerını cok bellı edıyor bu yuzden fazla yorum yapmasınlar ogrencıyı cekıcem dıye . belkı 3 veya 4 senesı olan arkadaslar wardır ozellıkle sırket temsılcılerı alaskadan zannetmıyorum kı onlar ben den daha tecrubelı alaska ıslerınde zaten onlarda alaskaya gıtmeden saglam para kazanıyorlar getırdıklerı arkadaslardan soylemek ıstedıgım cok sey olurdu gerekırsede solerız.
benım ogrenmek ıstedıgım seyler war forum yonetıcılerınden ılkoncelıkle ghic bır fırma ıcın calısmıyorum kı elımde bır dunya ıs olmasına ragmen kımseyede satmaya meraklı degılım ama eger ıs sozlesmem warsa bunu nasıl araya sırket sokmadan ds ımı alabılrım eger arkadaslar yardımcı olursa sevınırım
herkese selamlar
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
walla break her yerde sen warsın yorumlarından goruyorum ılk defa gıtmıssın amerıkaya ama var bazı ıslemler sırket sokmadan araya bılenlerde solemıyor zaten eee zaten solersede sırket ısı yalan oluyorr ama bulcaz bır yolunu o zaman goruscez sırketlerle
Alaska'da çalışmak iyidir hoştur da balık olmazsa da yazınız rezil olur diye duydum
S-pectacular
Hayır hiçbir bağlantısı yok Academix sadece sponsor siteye .
Work and Travel Alaska - Dikkat !
http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html
_______________SkyBlue2391_______________
2004 Alaska
2005 Alaska
2006 Alaska
2007 Alaska
2008 Alaska
2009 ........
Konu break tarafından (02-12-2008 Saat 02:07 AM ) değiştirilmiştir.
evet arkadaşlar geçen yaz balık yoktu çok ve bir sürü kişi rezil oldu alaskada
arakdaşlar bakındım okadar ama bulamadım ve merak ediyorum. fabrikada çalışırken saç-sakal yönetmeliği varmıilla sinek kaydı traş olmamız gerekmiyodur inşşlah. traş makinesi götürüp kısaltsak yeterli olur dimi
![]()
iyi günLer
ßen ßu yaz iLk defa amerika (aLaska) ya gideceğim. kuzey için ßana hangi fabrikayı önerirsiniz? güney için ßana hangi fabrikayı önerirsiniz?
tabi ßunLarın (konakLama-saatbaşı ücretLerini yazarsanız sevinirim) yani kısacası hangi fabrikaLara gidersem kazançLı durumda oLurum?
ßirde e.c phiLips fabrikası hakkında ßana ßiLgi verirseniz sevirinirim.
vereceğiniz yanıtLar için şimdiden size teşekkür ediyorum![]()
naknek şehri için hangi fabrikayı önerirsiniz kazanç ve konakLama açısından??
ben naknek için tabikide ocean beuty ci olarak ocean beautyi önerrmokulu erken kapananlr için naknek ideal bir şehir.ama geçen sene naknek ocean beauty wat öğrenci işçi sorun çktı die biliorm yine de araştrmanda fayda var.ordan da transfer olursan güsel bi yere ii para yapabilrsn.kuzeyde ekuk dillinghamda ii derim ama kuzeyden sonra illaki güneye gitmen lazm.tabi sonuna kadar alaska şans
ocean da kalma konaklama şartları genelde iidir.şehre göre de 7.25-8 dolar arasnda deişir
eyer bir iste iyi para varsa o iste elbette cok calismak gerekecek.onun ici gitmek istiyen arkadaslar elbette bastan bu isin zor taraflarini göze aliyorlardir. ama bence alaskaya gitmektense ayni parayi kazana bilecekleri baska bir iki secenek daha var onlari tercih etseler daha iyi olur...
Mesela ne gibi arkadasim bilgilendirir msn?
Whence I Would Like?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks