iyiymiş çok iyi.git bence
iyiymiş çok iyi.git bence
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
@dextro: program ücretinden haberin var mı kardeş
programin ucreti yaklasik wat gb hemen hemen bildigim kadariyla
S-pectacular
Merhaba arkadaslar, calistigim yerden birisi bir yillik internship programini bir yil daha uzatmis.yani toplamda iki yil calismis olacak.Boyle bir uzatma mumkunmu ?
Peki.
aracı şirket olmadan mesela orda biz kendimiz ayarladık diyelim staj ı vize alabiliyor muyuz ya da wat gibi bunda da self denen bir sey var mı acaba sayın giden arkadslar?
Benimde konuyu görünce aklıma bir soru geldi. Senin soru kaynamasın bu arada azuhazu
Bu intrn olayında sadece turizm gibi alanlarda mı staj mümkün? Oteller, restaurantlar, eğlence parkları vs... Ben makina okuyorum, şirketlerin mühendislikle alakalı staj yapabileceğimiz işleri de oluyor mu?
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
merak etme benim sorum hayatta kaynamazewet baska alanlarda da oluyor.
Nerelerde Maaşlı Staj(Internship) Yapabilirim?
Turizm ve Otel İşletmeciliği
Genel İşletmecilik Alanında;
Pazarlama
Satış
Finans
İnsan Kaynakları
Mühendislik Alanında;
Peyzaj Mimarlığı
IT
Bilgisayar Mühendisliği
Peki.
Eyvallah teşekkür ettim. Aslında benim asıl amacım Abd'de master yapmak ama sanırım ilk önce internshiple gidip, iş sektörüne bir göz atmak daha mantıklı olur. Bu şekilde hem ordaki okulları daha iyi araştırma fırsatın olur, hem de hangi alanda master yapacağına daha sağlıklı kadar verebilirsin.
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
@azu
calistigin yerde bos yer yokmu benim icin?![]()
Yok deme bak banlarim haa![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
ilk once watla gelmen lazim,wata gelmeden intern yapamiyorsun.wata gelmen icinde yuzyuze gorusmen lazim managerlarla.yani isin yas biraz.hatta islakama cok kisi hiltondan felan is bulabiliyor.buyuk otellerin international sitelerine girin, orda ogrenci alacaklari felan yaziyor.birkac kez kontrol etmistim.onlar aliyor.hem amerika sart degil ingiliteredeki otellerde aliyor bu zincirdeki.
Peki.
benim sordugum soru haric butun sorularin cvplarini biliyorum ama benim soruya cvp yok, yokmu aranizda bilirkisi,avukat?
Peki.
internship 3 yıla kadar uzayabiliyor.
internship adayı http://www.danielbravery.blogspot.com
h2b ve internship j1 vizesi 6 aydan 3 yıla kadar verilebilen bir vize amerikadaki işveren onaylarsa uzayabiliyor kısalabiliyorsa uzayabiliyordurda yani işten atılırsanız kısalıyor ya vizeniz doğru mantık kurdum değil mi ama bilgi bir amerikadaki bir arkadaştan sağlam yani.
internship adayı http://www.danielbravery.blogspot.com
Wat bitiminde devam niteliğinde staj proğramına geçme imkanı var mı ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
walla benim bildigim,isveren istesi hersey oluyor arkadasim. burda bir kiz bar gibi biryerde calisiyor ve bar sahibi kizin h vizesi almasina yardimci oldu.normalde barda calisanlara verilmiyor h vizesi.kiz anlatiyor, herhafta fax geliyor gocmenlik burosundan diyor ve benim emrimde birkac kisi calisiyor diye gosterdi patron diyor.
Peki.
F-1 ogrenci vizesiyle 6 ay abd de kaldiktan sonra vizemi j-1 yapip intersnip yapabilir miyim
internship 12 aylık gidilip 18 aya uzatılıomuş..daha fazla uzatmak için bişeler sölenmişti..3 yıl falan...bi bilgi var mı??
sunu soyliyim sana, otel isinde intern en fazla 12 aymis.bu benim patronun dedigi. Ama ayni patron benim gibi intern olan bir kizin vize tarihinin bitmesine yakin vizesi bir yil daha uzatti.Kiz kendine avukat tutmustu.Belki soyle olabilir kizin mezun oldugu okul farkli olabilir.ben turizm mezunuyum, belki bundan dolayi benim vize uzamayabilir.Bir de su var, amerika gelirken ayni sirkette baska bir kiz 18 ayligina amerikanin baska bir bolgesine gitti.ama onunkisi internmuydu baska bir isim altindami gitti bilmiyorum.Bir arkadas uc yila kadar uzatiliyor dedi fakat baska birsey soylenmedi.En iyi bir amerikan hatun bulmak![]()
Peki.
turizm stajı 12 aydan fazla olamıyormuş..onu biliyorum bende..kesinlikle..aşk evliliği olacak![]()
nedense bilinenler ve yapilanlar hic ayni degil, biryeri atliyoruz ama cozemedim hala.amerikali kiza asik olanin aklinin olmamasi lazim.
Peki.
niye öyle düşÃ¼nüosun ki?? sen hangi ırk a aşık olursun??
ben IT okuyorum bu yaz wat yapacam gelecek yaza 45 gün zorunlu stajım var benim 3-4 ay staj yapma imkanım nedir acaba? çünkü ben gelecek yaz yine amerikaya gitmek istiyorum fakat bu staj işini halledemessem gidemiyecem. stajı sonraya bırakmak gibi bi seçenek var ama ben kıbrısta okuduğum için bana masrafı biraz yüksek olacak sizce nasıl bi yol izlemeliyim?
@azuhazu
aşık olduğunu söylemedim, hangi ırk a aşık olursun, olunmalı sana göre dedimhaklısın konu sapmasın...
@by kırtan
staj programları min 6 aylık, bi şirketle konuşursan durumunu daha detaylı öğrenebilirsin..
turizmciyim, bir turizmci asla asik olmaz, olmamalibir yere gittiginde coluk cocuk birakmamali arkasinda.o amerikalilara asik olma konusu sakaydi.o kisiye bagli, eger bir amerikalinin ya da bir rusun veya baska bir ulke vatandasi kizin gecmiste yasadiklarini kendi kafanda silebilirsen ulke farketmeksizin asik olunacak cok kiz var.Turk kulturunden kalan izleri silebilirsen tabiki.yeni bir baslik ac konu orda uzasin
![]()
Peki.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks