Idoho Springs Mc ' I Hiç Tavsiye Etmem. 2006 Da Gittim 1 Ay Dayanabildim. 40 Saatten Fazla çalışamazsınız. Belki 50 Saat. Yani Paranın Bereketi Yok (her Gün Acaba Kaç Saat çalışabileceğim Diye Düşünüyorsunnuz). Kadın Düşkünü Meksikalılarla çalışmak Zorunda Kalıyorsunuz.... Gezecek Yer Yok. öyle Bir Köy Için Amerikaya Gidilmez. Kiralık Araba Yok (denver I Gezemedim). Patron James Bossellı Sürekli Personel Alıp Az çalıştırıyor. En Kötüsü Iyi Bir Ikinci Iş Olanağı Yoook. Ben Bir Ayın Sonunda Uçak Biletimi Aldım Intentten Ve Birini Buldum Beni Havaalanına Bıraktı. Vırgınıa Da Busch Gardens Parka Gıttım. Ben Iş Istiyorum Dedim Ve Girdim. Adam Gibi Odaları Var Adamların Haftalık 50 Dolar Veriyorsunuz. Dünya Kadar öğrenci Ile Muhabbet. Istediğiniz Kadar çalışma Saaati. Off Günlerinde Bedava Park Girişi.. Valla Para Gördüm Busch Gardens Ta. Sanırım Türk öğrenci Istemiyorlar Artık. Ama Kapılarına Gidip Iş Isterseniz Verebilirler. Temmuz Sonuna Kalmayın. (not Edin, Dara Düşerseniz Oraya Gidin, Fakat Cıee Ile Sorunsuz Olun.)
Bookmarks