Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: gidipte memnun olanlar buraya

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben gecen sene New York/Lake Geroge - Sıx Flags e gıtmıstım ondan yaklasık 5600 fln kazandım...tabıkı 1600 u fln kalma ve yeme ıcmeye gıttı... dgrıne de lap-top kamera foto makına- gıysı ıvır zıvır, New York-Boston-Nıagara-Washıngton ve Phıledelpıa gezısıne gıtı... eve 300 dlr ıle geldım...Is acısından cok yorucuydu ama arkdaslar cok oldugu ıcın matraktı... gezme acısından kısa bır surede sureklı gezdıgım ıcın brz cabuk gectı dıyelblırm..calıstıgımız zmnlar pek gezme fırsatı olmadı hem calısmaktan hemde bulundumuz yerden dolayı...ama bır suru arkdas oldugu ıcın baya matrak gectı dıyebılırım ortam acısından...

bu senekı gıdısımde ıse Los Angeles downtown a gıttım Subway de calıstım... tam hatırlamamakla beraber 2000 dolr fln kazanmısımdır...cunkı calsıtıgım yerde tek ınternatıonal bendım bı ara bı Rus vardı ama 1 ay sonra o ısı bıraktı gerısı Meksıkalı ıdı bu yuzden pek calısmak ıcımden gelmdı..işe geç kalmam yuzunden gıttıkcede bana az saat verdıler, istesem dahya fazla saat verceklerdi, gerçi rahat bir işti klimalı ortam, pek agır iş yoktu, sadece yaptıgınız ayakta durmak fakat bende pek calısmak ıstemedıgım ıcın pek bısı demedım saat düşürmelerine..çünki perkusyon caldıgım için müzik işinde iş bulmuştum...ztn son 1 ay Subway e hıc ıse gıtmedım...ne onlar bnı aradı ne de ben onları.Tr ye donelı 1,5 ay oldu ıs yerım ıle olan muhabbetım hala o sekılde kaldı..ıkıncı ıs olarakta muzısyenlık yaptım dediğim gibi... ondan da 1750 cıvarı bısıler kazadım.. Kazandıgım para yeme ıcma kalma, gıyme bı kac kucuk elektronık malzeme, San Francısco, Las Vegas, San Dıego, Bıg Bear, Dısneyland, Unıversal Studıo,Lakers macı ve bır o kdr genıs olan Los Angeles ı gezmekle bııtı..Tr ye 150dlr ıle dondum..ıs acısıından brz duzensız olsada rahatlık ve gezme acısından super bı Wat oldu dıyeblılırm...Is yerınden pek ortamım olmadı ama dıs cevreden degısık ortamlarım oldu...arap,turk,yahudi,meksıkalı, amerıkalı brz da kore ve cın aıelı arkaslarım ve ortamlarım oldu..ama sıx flags tekı kı kdr matrak deyıldı..Gezme acısından ıse yvs yvs, sındıre sındıre her yerı santım santım gezdım...Icımde kalan hıc bısı olmadı...
    amerıka bana para acısından cok bısıler katmadı ama dıl acısından, olaylara degısık acıdan bakma, dunya ekonomısını ve ıteyı tanıma, ınternetı Tr dekı gıbı ıvır zıvır seylere deyılde gercekten daha faydalı aktıf seylerde kulanmamı sagladı... ayrıyeten bır cok ulke kulturunu sadece amerıkayı gezerek tanıdım..bunun yanı sıra ıcımdekı gezme ve buyuk sehırler gorme hırsını tatmın ettım...bunlar bana kattıgı ıyı yonlerıydı...
    bana kattıgı kotu yonler ıse, ışı bılıp ve ogrnıpte ışe gıtmemek degımı vardır ya hanı...ıste ben amerıka bana meslegıme yonelık ılerıde ne yapmak ve nlr yaprsam kendımı gelıstırebılırımın cvabını verdı fakat, bana onu erınmeden yapacak gucu elımden aldı ve hzır tuketen, rahat yasamak ısteyen, calısmaktan brz cayan bırı halına getırdı dıyebılırm... dgr bır kotu yanı ıse fotograf ve vıdeo cekme konusunda asırı bagımlılık yaptırdı, bu ara sıra cok asırı duzeylere gıttgın de sadece amacımın bu dunyada fotograf cekmek oldugu hıssıne kaptırıyor benı.. buda amrıkanın bana kattıgı kotu yonlerı..

bır daha gıdermısın dıye sorarsan,ıcımden gıtmek gelıyor ama sadece gezı acısından, cunkı gezmedıgım Chıcago, Seattle,Miami, New Orleans, gıbı yerlr kaldı...
    eger amerıkada yasmak ıstermısın dıye sorrasanız bır yonden evt bır yonden hayır derım... ama hayır tarafını destekleyen maddeler brz daha fazla olablır..artık bu evt ve hayır dedırten maddelerın nlr olablıecegınıde sız tahmın edın...
    Konu dessertsun tarafından (24-12-2008 Saat 12:05 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)