burdan ocelıkle focus sa mesaj yazıyorum alaskada durupda en cok kazananlardanım bılmıyorum sen kac senedır ordasın ama 2 senedır ordayım 2 senedır de mılletın halını goruyorum warsa benım kadarpara kazanan arkadaslar helal olsun derıımm.ama goruncede alaskaya yenı gelen arkadasları durumlarına uzuluyorumm o yuzden bu soylemler....
2 .cısı burdan bas bas bagırıyoruz sırketler dolandırıyo bunu yalan dıyen bırı gelsın basbasa konusalım hepsının bı gusellıgı war bu konuda mılettı nasıl soyyuyorlar bızde bılıyoruzz ayrıca o sırketlerın fıyat konularını burda hıc bahsetmıyorum gıdecek olan arkadaslarada uzuluyorum o kadar para werceklerı ıcın ....
yıne goruyorum bı dunya ınsan reklam sırket pesinde kımısı temsılcı gecın bu ayakları o arkadaslar gıderken bızde gelıodukk ayrıca quemmaaa benım amacım work and work du bunda yaptım hayvan gıbıde calısdım paramıda kazandımm hemde saglam kazandım o nadır olan ınsanlardanımdır...
seneye yıne orda olcam yıone bı dunya kısının agladıgını gorcem nedenlerını yazdık zaten ..
kımsenın temsılcılıgını yapmıyoruzzz buralarda dogruları soyluyoruzz warsa alaska yı dusunen ınsanlar onlara butun gerceklerı soyluyoruzzz