Alıntı taltrap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya arkadaslar delirdinizmi nedir bu iphone cilginligi bir kere buyuk cebe zor sigiyor hicbir sekilde ucretsiz uygulama yukleyemiyorsunuz windows tabanli hicbir site video acilmiyor tek guzel yonu wireless olmasaydi ama okadr internet manyagi olmaya gerek yok emaillerinizi eve gelince check edersiniz eger guzel bir telefon alayim diyen varsa buy.com dan yada baska bir yerden 500 dolara nokia n95 alsin.Ama benim dusuncem bu iphone cilginligi sirf gosterisAmerika gorup gezmek sizi paklamadiysa onu bilemem
evet adamım bende onu anlamıyorum. dediğin gibi kocaman alet. şık değil, zarif değil. anormal multimedia özellikleri var ama hangimiz telefonlarımızın multimedia özelliklerini kullanıyoruz ki. şu anda bende sony ericson var ve konuşmak ve mesaj atmak dışında diğer özelliklerini nerdeyse hiç kullanmıyorum. bu telefon fazlasıyla işimi görüyor. 1400 ytl (bir bilgisayar parası) verip de Iphone 3g almayı harbiden son derece gereksiz görüyorum. bence o telefonu almanın gösterişten başka bir sebebi olamaz.

protestoya bende katılıyorum