Bu kadar güzel WAt dönemi geçirenlerin olması cok güzel. yoksa foruma gelen yeni kişiler WAT dan nefret edeceklerdi. Kim ne derse desin kazık da yesek zarar da etsek bence herkesin yaşaması gerekn bi Tecrübe. Kimimiz şanslı olur arkadaşımız gibi güzel geçirir, kimimiz şansız olur bazı sorunlarla atlatır ama sonu hep güzel biter. zaten ilk 1 ay sorunlarla ugrasmanız cok dogal. bambaşka bi yerdesiniz herşey zor geliyor. ama alışınca 2. ve 3. ay nasıl geciyor anlamıyorsnuz. ben hala şoktayım... 3 ay önce nerdeydim diyorum televizyonda sitelerde new york u filan görünce bi tuhaf oluyorum. WAT programı olmasa bu kadar insan 'hayallerinde büyüttüğü' o Amerika'yı belki hiç göremeyecekti. Gerçekçi olalım. Devlet memuru haliyle Amerika ya kaç kişi gidebilir? Bırakın Amerika'yı ülkemizde gezemiyoruz. Hazır öğrenciyken fırsat verilmişken böyle bi deneyim yaşanmalı. Her ne kadar bizi oraya amele sıfatında calıstırmak için götürseler de. ucuz insan gücü gözüyle bakılsa da, orda iken hayatın bize kazandırdıkları bize fazlasıyla dönecektir diye düşünüyorum.

Ve ayrıca seni tebrik ediyorum tek başına gitmek iyi cesaret... Umarım 2009 WAT da herşey daha iyi olur