Arkadaslar terrible anlamini bilmeyenler bi zahmet sozluge baksnlar...bu work and travel denen lanet seyin havasina ve acentalarin yalan dolanlarina kanmayin....cunki bu acentalar sizden parayi alana kadar sen onlarin gozbebegisin ve sana vaadetkleri seylern buyusune kapilip kanmayin...bunu sadece ben soyluyorum diye degil burda suan bulundugum yer virginia ve burda suan 50 ye yakin turk var ya bi tanesimi memnun olmaz.hepsi agliyo..acentalri emaillere cevab vermyo kimseye tinlamiyo alah askina bu insanlik mi para icin insan kendi kisiligini bu kadr basit sekilde nasil satar...ya o degilde bu programa gelmek icin binlerce ogrenci harcligndan anne babasinin emeginden alipta bu programa geliyolar bunu insan affetse bile ALLAH AFETMEZ ya arkadslar diger turk arkadaslarin basina gelenlerini dinledikce icim aciyo cunki herkes 3000 ila 4000ytl arasi para harciyolar bu program icin en iyisi en iyi seklde calisani bile bu paranin yarisini zor cikaryo...ben bunlari ogrendikce biz 15 arkads toplandik ve birseyler yabmanin zamni geldi diye dusunuyoruz cunki biz burda yandik baska TURK arkadaslar yanmasin bize katilmak isteyen arkadaslar var ise ozelden bana mesaj atin planimizin ne oldgunu paylasip ne yapacagmizi soyliycegiz....

BU ARADA BU SITEDE BI KAC ACENTACI COCUKLAR VE ACENTA VAR ONLARN KIM OLDGUNU BILYORZ ONUN ICIN BOSUNA SIZ BIZLE KONTAK KURMAYIN ARTIK SIZIN YALANLARINIZA GELMEYIZ....

ALAHINA SEVEN VARSA BASKA TURK ARKADSLARIN YANMASINI ISTMEYEN VARSA BIZE ULASSIN BU TURKIYEDEKI WAT SEKTORUNUN KOKUNU KAZIYACAGIZ....

!