Oncelikle yoneticiligin hayirli olsun break
Arkadaslar ''beholder'' in sorunuyla hemen hemen ayni sorunu ben de yasadim o yuzden buraya yaziyorum sadece bir cevap beklentisi eminim vardir bir aciklamasi kesinlikle ortam gerilmesin oncelikle ricam lutfen .
''break'' yonetici olduktan sonra imzasini degistirmis . Tamam buraya kadar normal aa ee felan yapilcak bi durum yok . Ama soyle de bir durum var ki onceki imzasinda ''Academix'' in adi israrli bir sekilde vurgulaniyordu . Ancak simdi sirket ismi vurgulanmiyor nedense anlamadim sessiz sedasiz silinmis imzalardan .
Bir de eski donemleri hatirladim : mart-nisan donemlerini . Bilenler bilir o donemler ''Academix'' surekli reklam veriyordu olabilir gayet normal bilgileniyorduk gayet guzeldi .
Simdi aklima boyle bir soru geldi acaba ''Academix'' reklam verdi diye mi silindi o imza ? Gercekten oyleyse cok uzulurum ki sanmiyorum oyle oldugunu eminim vardir bi cevabi .
Tekrar diyorum sadece merak ettigimden kesinlikle bir art niyet soz konusu degil . Tekrar hayirli olsun umarim kimse yanlis anlamamistir .
Bookmarks