Orhaninho'nun tam olarak ne yasadıgını bilmiyorum ama haklı oldugundan eminim.Çünkü benim içimden gecenleri yazmıs aynen.Bu işi yapıyorsa bir şirket,hakkını vermeli.çoğu şirket amerikayı sadece bir haritadan biliyorlar,haritanın yesil kısımları burası doğa harikası oluyo,mavi kısımları mavi cennet oluyo,newyork'a komşu bi eyalet(türkiyedeki illerin birbirine olan mesafesi gibi düşünülüp) newyork'a bir uzaklıkta deniliyor, adam gibi bi bilgi sahibi olmadan öğrencileri meçhule gönderiyorlar..kendi çocukları ya da akrabalarını bana söylenmiş olan yalanlarla kandırılmıs olsaydı ve yasadıklarımı yasasaydı acaba ne yaparlardı cok merak ediyorum...
Work&Travel Türk öğrencileri için uygun bir program degildir.Yasam standartları daha düşük olan ülkelerin öğrencileri için cok daha uygundur-ki bu ülkelerin öğrencilerinden hiçbirzaman şikayet etmez işverenler.Bu program Türkiyede tutmuyor,yakın gelecekte de bu programın çok hızlı bir şekilde popüler olduğu gibi çok hızlı bir şekilde batacağından eminim! O günü görebilmek dileklerimle...
Bookmarks