selam arkadaslar

yorumlarinizi okudum guzel yapici yorumlar var ama bazilarida bol keseden iskembeden atmis

beni size ayarlayacagim islerde oyle saat cart curt islerin yavaslamasi yok oryantasyon yok cart curt olmayacak

mesala ben turk restrantinda calisiyorum yemegim icmem bedava gunde 150 dolar gibi bir para yapiyorum...

bulunudgum bolge turklerin yogun yasadigi bir bolge bulacagim islerde genellikler turk beznin istasyonlari turk marketler turk restarantlar olacak

tabi oyle her onune gelen bu islere giremeyecek.. gercekten calismayi seven arkadaslar tercih edicelecek cunku bende isveren karsi sorumluyum burada 3 ay iyi para kazanip 1 ay amerikanin keyfini sureceksiniz

ben sadece size job offer temin edecegim sirketler bunu 600-700 dolara yapiyor ben 500 dedim ayrica konaklama konusunda da size yol gosterecegim gelen ogrenciler olmadi bir kac arkadaslarimda bende kalirlar ama isler netlesince muhakkak bir yerler ayarlarim zaten buldugum islerde ulasim sorunu yok dolmuslar buirada surekli geciyor newjersey manhattani bilenler bilir zaten

dedigim sirketlerin bulduklari islerin nasil oldugnu biliyorsunuz isverenler sallamiyor bile ama turk isverene derdinizi anlatabilirsiniz sorun yasamassiniz

3 ay iyi para yapar 1 ayda amerikanin keyfini cikararsisaniz

mesala busboyluk benzikliklerde pompa isi markaetlerde depo isleri var bir kac isverenlede konustum yazin ispanyol aliyoruz diyor hep neden turk calistirmayalim onlarda istediler zaten

dedigim gibi calismak isteyen hanimevladi olmayan arkadaslar ariyorum tembel insan aramiyorum cunku bu isler biraz agir ama kazanci iyi

ben sasece size job offer ayarlayacagim self olarak gerekeni sirketlerle halldeceksiniz...

ve amerikda olacagim...

zaten yakinda turkiyedeki bir arkadasim work and travel sirketi acacak.bu isi kurumsalastirmayida dusnuyorum fakat simdi kendim denemek istedim kontenjanimda oyle buyuk degil maksimium bu sene 10 kisilik job offer ayarlayacagim zaten su anda hepsi hazir konsutugum gibi...

ama bizim turk milleti biraz pimpriklidir illede sirket diye tutrurur goruyorsunuz sirketlerin halini