şartları neler senin NH'daki işin?diğer işlerinkileri de yaz da bi de beraber bakalım![]()
şartları neler senin NH'daki işin?diğer işlerinkileri de yaz da bi de beraber bakalım![]()
ya sen facebooktaki grupta varmısın??burdan zor oluyor![]()
aslına bakarsan benım amerika hakkında pek bılgım yok..sordugum ınsanlar farklı farklı seyler soyluyor..doğa kıyısı olmasını ıstıyorum ve eglence parkı olsa ıyı olur benım ıcın..six flags,busch gardens gibi buyuk eglence parklarında cok turk geldıgınden daha kucuk eglence parklarında çalışmak daha avantajlı gibi geldi?bugun firmaya gittiğimde onlarda öyle söyledıler..hanı hem guvenlı olsun,hem pratık yapabıleyım in cin top oynamasın.zaten oncelıklı amacım dilimi gelıstırmek.yoksa oyle para kazanma hırsıyla gıtmıyorum.zaten son sınıfım..yarın yıne gıdıcem firmaya..çok fazla tatmin olamıyorum ordakılerın dedıklerınden..ve çok arada kalıyorum..acabalarla dolu gunler gecıyorum..cunku 12sı sabahı vıze gorusmem var..ve iş seçmem gerekıyor..firma bugun şöyle bişey sundu bana..interexchange dıye bı sponsordan bahsettı..duydun mu hiç?
bizim firma alliance abroad ile çalışıyo sponsor olarak senin dediğini duymadım hiçbu arada facebooktaki grupta varım xxx(edit) diye bakarsan bulursun eminim
ben de bu sene ilk defa gidiyorum ama grubumuzda daha önceden katılmış bi kız arkadaşımız var ondan da yararlanmayı düşünüyoruz
![]()
Konu wtfck tarafından (07-02-2008 Saat 03:39 AM ) değiştirilmiştir.
siz kalabalıkmı gidiyorsunuz?
ewt biraz kalabalık 6 kişi![]()
siz daha çok eğlenmeye gidiyosunuz o zmn![]()
arkadaşlar ny buffalo,darien lake six flags hakkında görüşleri bilgileri olan arkdaşlar aydınlatabilirmi bizi birz...çünkü oraya gitmeyi ciddi şekilde düşünüorum.
arkadaşlar ebbnde hersheye gidiyorum nolur giden arkadaş(lar) bişiler yazın anlatın nasıldı oralar
merhaba arkdsalar.iş yerindeki patronum bir kaç gün önce new yorktan geldi kendisi ve aileside orda yaşıyo..bana kendisi new york civarında yaşayacağım ve türklerin çoğunlukta olduğu (ek iş açısından)bazı yerlerin adlarını verdi buraları inceleyip yakınındaki eğlence parklarını bana tavsiye edebilirmisiniz?Ve buralara gitmemi önerirmisniz? ( Paterson, Clilfton,Passaic,Secaucus,Boston,Habakın,Longislan d,...)sanı rım buralar bize göre ilçe oluyo..tavsıyelerınızı beklıorm ..bıde..eglence parkalrından (tomahawk lakewaterpark, kings domınıon, sıx flagsi cedar ponıt)hangısı tavsıye dersınız..
[merhaba arkdsalar.iş yerindeki patronum bir kaç gün önce new yorktan geldi kendisi ve aileside orda yaşıyo..bana kendisi new york civarında yaşayacağım ve türklerin çoğunlukta olduğu (ek iş açısından)bazı yerlerin adlarını verdi buraları inceleyip yakınındaki eğlence parklarını bana tavsiye edebilirmisiniz?Ve buralara gitmemi önerirmisniz? ( Paterson, Clilfton,Passaic,Secaucus,Boston,Habakın,Longislan d,...)sanı rım buralar bize göre ilçe oluyo..tavsıyelerınızı beklıorm ..bıde..eglence parkalrından (tomahawk lakewaterpark, kings domınıon, sıx flagsi cedar ponıt)hangısı tavsıye dersınız..
Boston in neresi koy yafya soyle bir sey var amerikada sehircilik anlayisi cok farkli yani sana sehir ismi verirler ama sehrin icinde bircok sehir olabilir.mesela ben detroit diye geldim ditroite 30 dk olan taylor dayim.taylor in detroit ile alakasi yok ben busene bir seyden cok pisman oldum o da buyuk bir sehirde olmayisimdan yani eger buyuk bir sehirde deilsen amerika tatilin hic de dusundugun gibi gecmez ya enbuyuk sehirlerden birine git ki bu sehirlerin toplu tasima sistemi gelismis olsun yada amerikaya gelmeden ehliyetin olsun gelince ucuzda olsa bir araba al ( cunki bir cok yerde otobus bulup bir yerlere gitmek imkansiz gibi )
arkadaşlar ben six flags dan dah çok cedar fair i öneririm...araştırıp bakanilirsiniz??
Legoland , San Diego ...Arkkadasim gitmis cok memnun oldugunu soledi .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
arkadaşlar amerikaya niye gidiyorsunuz bi bunu kendi kendinize sorgulayın gerisi çok kolay merak etmeyin.........
eglence parklarinda calismak gercekten cok eglenceli. adi ustunde eglence parki. ancak ben doguya gittm dogu tarafinda surekli yaamur firtina oluo dolayisiyla parklarda is olmuo we issiz kalip para kazanamiorsunuz.. kotu yani bu eglence parkinin.
bence de en iyi calisma yeri eglence parklari arkadaslarin da dedigi gibi konaklama isverenden isverene gore degisiyor ama cogunda international ogrencilerle beraber kaliosun bu da senin icin hem bi avantaj hem de dezavantaj.. ayrica yine isverenden isverene gore degisir ama 2. bi ise de ihtiyacin olmuyor 12 saat calisiosun gunde
ben brooklynde calistim park okyanusa plaja cok yakindi o yuzden aksama kadar gelen cocuk gruplari kumlu ve islak sekilde ride lara biniyorlardi![]()
haftasonu sabah 11 gece 1 e kadar calisiyordum ve 4 temmuz independence gunlerinde park oyle bir kalablikti ki herkes yurumekte zorluk cekmis ve izdihamin ortasinda kalmistim o gun hic bitmeyecek sanmistim bi de yagmur yagmasina ragmen onun disinda haftaici gayet sakin geciyordu yagmur yaginca park kapaniyordu hafta da bir gun off gunum oluyordu ben ortalama haftada 350 dolar kazaniyordum kalacagim eve 400 dolar odedim aylik.Evde bulasik camasir mak.internet telefon hersey vardi ayrica elektrik,su...faturlarinida odemedim hersey 400 dolarin icindeydi
bence ev yinede guzel brooklyn icin..suanda orda kalan arkadaslar aylik verdikleri fiyat 400-450 arsi..
S-pectacular
bu eğlence parklarında temizlik işleri nasıldır acaba? floridada en az aylık 1500 dolar maaş ev ve yemek ücretsiz olması temizlik işleri için değer mi?
ridelari da kapamiyolar yabizim donemde son gun inanilmaz yagmur yagmisti muzik express sira kisminda bilegime kadr su vardi hala calisiyordum ben orda , arada gelen bir iki manyak oluyordu
![]()
![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
kesinlikle eğlence parkları..başka iş düşünmeyin.. eğlenerek çalış..
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks