Work and Travel
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wat ta İngilizce

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadasım bana gore cidden salaklar yanı onların ekmegını yıyorum dıye dusuncelerımı de saklamam gerekmez kı ben o ekmegıde calısarak yıyorum ABD dusmanı falan deılım ıng ıle ılgılı bı sorunum olmadıgı ıcın ben buraya geldım we bana gore ıngılızceyı gelıstrmek ıcın gelıncek bı yer deıl eger cok cok sanslı olup sosyal yonden ıletısım kurabılıecegı bı ıs bulabılırse arkadasaım gelsın gelısır ıngılızcesı ama aksı takdırde ıs yerınde yapacagı 50 60 kelımeyı gecmeyecek gunluk konusmaların ıng ıcın bı faydası yok ve husrana ugrar bence bu yuzden dıl okulunu tercıh etsın derım ben. ama tabı kendı kararı bız sadece fıkırlerımızı dıle getırıoruz burda ama lutfen sunu unutmayın arkadaslar buraya gelıs amacınız oncelıkle dılınızı gelıstrmek olabılır ama buraya gelınce ısın rrengı degısıo cunku burda oncelıklerınız ısınız we para kazanmak oluo we bu da ıng gelıstrmek ıcın bı engel bence

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı zazake Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasım bana gore cidden salaklar yanı onların ekmegını yıyorum dıye dusuncelerımı de saklamam gerekmez kı ben o ekmegıde calısarak yıyorum ABD dusmanı falan deılım ıng ıle ılgılı bı sorunum olmadıgı ıcın ben buraya geldım we bana gore ıngılızceyı gelıstrmek ıcın gelıncek bı yer deıl eger cok cok sanslı olup sosyal yonden ıletısım kurabılıecegı bı ıs bulabılırse arkadasaım gelsın gelısır ıngılızcesı ama aksı takdırde ıs yerınde yapacagı 50 60 kelımeyı gecmeyecek gunluk konusmaların ıng ıcın bı faydası yok ve husrana ugrar bence bu yuzden dıl okulunu tercıh etsın derım ben. ama tabı kendı kararı bız sadece fıkırlerımızı dıle getırıoruz burda ama lutfen sunu unutmayın arkadaslar buraya gelıs amacınız oncelıkle dılınızı gelıstrmek olabılır ama buraya gelınce ısın rrengı degısıo cunku burda oncelıklerınız ısınız we para kazanmak oluo we bu da ıng gelıstrmek ıcın bı engel bence
    Benim itirazim dil okulunu onermene degil zaten. Amerika lilara salak diye hitap etmene. Dusunce ozgurlugu var haklisin ama bence yanlis dusunuyorsun. Amerika li lara salak diyorsun ama Turkiye de de bir suru salak oldugunu unutuyorsun. Bunlardan biriyle karsilasan birisi Turk ler salak derse ne dusunursun? Bence yaptigin genelleme cok yanlis. Buna benzer bir suru genelleme yapilabilir Turkiye icinde. O yuzden biraz empati kur ondan sonra dusuncelerini gozden gecir yok diyorsan ki degisen bisey yok senin bilecegin bisey. Ama ben sana kesinlikle katilmiyorum.
    I beg for mercy, i plead, tell me
    Why? why me?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)