Work and Travel
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wat ta İngilizce

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı zazake Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasım tabıkı ıngıltereye gıt yaw ne ısın war burda allahın salakları arasında artı brıtsh englısh gıbısı warmı ya ıngılızce ogrenmek demek o dılın kulturunude ogrenmek demektır bu haywan amerıkalılarda kultur denen bıse yok sadece yıcıp ıcıolar kı onuda kulturlu bı sekılde deılde wahsıce yapıolar artı ben ıng ogrtmnlıgınde okuorum we sana kesınlıkle sunu soylım burda ogrenecegın ıngılızce yanlıs olacaktır cunku adamlar kuralları pek sallamıolar we eger ıntm derecedeysen de bıldıgını de unutur yanlıs ogrenırsın bence en ıısı ıngıltere de dıl okuluna gıt ne bılım aılenın parası warsa gıt derım ha eger yoksada yazın bodruma gıt emın ol kı burdan daha cok gelısır ben 3 yıl orda calıstım we ordakı ıngılızlerın ıngılızcesıne hayran kaldım bana cok fayda sagladı... ısın ozu buraya ıng ıcın gelme derım ben
    Kusura bakmada bence tamamen sacmalamisin ve Amerika halkina haksizlik etmissin. Salak ve gerizekali diye itham etmeye hakkin oldugunu dusunmuyorum. Hem adamlarin ekmegini yiyorsun hemde hakaret ediyorsun. Bence hic yakismamis. Madem bu kadar ABD dusmaniydin neden geldin? Sorunlar yasamissin belli ki. Seni bu kadar kizdiranda bu sorunlar ama gordugun seyleri tum Amerika lilara mal etmen yanlis. Her toplumda iyiler ve kotuler vardir. Sen sadece kotulerle karsilasmissin. Yazdiklarini bence tekrar oku ve dusun eminim pisman olacaksin.

Ingilizce konusuna gelince diger arkadaslarinda dedigi gibi senin ozguvenine bagli biraz. Eger ben konusurum beni anlamamalarindan etkilenmem. Surekli konusmaya calisirim dersen work and travel tercih edilebilir. Ama speaking ini gelistirebilecegin bi is secmen lazim. Tutup mcdonalds da calisirsan ingilizce'ni gelistirmen zor tabi ki.
    Konu smhsvn tarafından (23-08-2008 Saat 07:28 AM ) değiştirilmiştir.
    I beg for mercy, i plead, tell me
    Why? why me?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)